NÅ: -30% på hele* butikken🎅🏻 Se koden her! 

Produktbeskrivelse

Amundsen BC er skien for de lange fjellturene, vidda eller ekspedisjoner. Den har hel stålkant og er utstyrt med en markant smørelomme for å bevare festevoksen lengst mulig. Dette er en lengdestiv og retningsstabil fjellski som egner seg for pulk og turer med oppakning. Skien er smal nok til å passe i turspor, og leveres med den nye fellelåsen til X-skin kortfeller.

Anbefalt fellebredde på denne modellen er 45 mm, men man kan velge 30 mm for bedre glid i flate partier.

Roald Amundsen (1872 – 1928) polfarer, oppdager, forsker og flypioner. Roald Amundsen er mest kjent
for å ha ledet den første ekspedisjonen som nådde
den geografiske Sydpolen (1911), og er med stor sannsynlighet også den første personen som nådde både Sydpolen og Nordpolen. Allerede i 1903 ble han den første som seilte gjennom Nordvestpassasjen, og han var blant de første som tok i bruk luftskip og fly i sin polarforskning.

  • Stålkant
  • Fellefeste for kortfeller
  • Konstruksjon: Cap
  • Materiale: Poppel trekjerne
  • Mål: 67-57-62mm
  • Vekt: 1010g (201cm)

Viktig info: Skipakker monteres etter dine spesifikasjoner og er et såkalt tilvirkningskjøp. Angreretten og våre normale returvilkår bortfaller. Ta kontakt med vår kundeservice hvis spørsmål.

Tilleggsinformasjon
VaremerkeÅsnes
Midtbredde ski0 - 64mm
Varemerke
Åsnes

Etter fire år hos Hagen Skifabrikk startet fire av brødrene Åsnes skifabrikken Brødrene Åsnes Skifabrikk AS på Straumsnes i 1922 og har i dag noen av de mest annerkjente fjellskiene på markedet. Med over 90 år av erfaring holder Åsnes fortsatt på med å produsere robuste fjellski og markaski, samtidig som man også satser offensivt på topptursegmentet.

Åsnes er ikke bare kjent for kvalitet, men også den patenterte fellelåsen som ble introdusert i 2003 og solide staver der de spesialiserer seg på tur- og eksepdisjonssegmentet innen skistaver. Idag er de markedsleder i sitt segment og produserer rundt 30.000 par ski per år. All produksjon av ski foregår idag i Sverige og Tsjekkia på solide fabrikker som har høy kunskap og erfaring når det kommer til ski.

Åsnes - 90 years of skiing history

Ser mer fra Åsnes

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet