NÅ: -30% på hele* butikken🎅🏻 Se koden her! 

Produktbeskrivelse

Tinde Anorakk fra Åsnes er en 3 lags softshelljakke til bruk både på fjelltur og skitur, med ekstra lengde bak og en stor justerbar hette. Anorakken er vind- og vannavstøtende med en vannsøyle på hele 10 000 mm og Rudolf Bionic Finish Eco® teknologi på stoffets overflate sørger for at vannet preller av.

Anorakken har brystlomme med glidelås og klaff og en gjennomgående frontlomme, alle med YKK-glidelås som er verdenskjent for sin gode kvalitet. I tillegg har glidelåsene «grip zippers», håndtak som gjør at man får et godt grep selv med votter på. 
Den lange toveis-glidelåsen i siden gjør at det er enkelt å ta av og på jakken, og tilrettelegger for enkel lufting underveis på turen. Glidelåsen i halsen har hakebeskytter.

Anorakken kommer med enhåndsstramming nederst, hvor du enkelt kan justere strikken med bare en hånd, via lommen. Nederst på armene er det justerbar mansjett med borrelås, for å stoppe kald luft og snø fra å trenge inn. 

Denne helårsanorakken er optimal enten du skal en liten tur ut i ruskeværet, på fjelltur eller tilbringe en dag i skisporet. 

  • Helårsanorakk som passer til alle turer
  • Vind- og vannavstøtende
  • Stor justerbar hette som skjermer mot allslags vær
  • Solid YYK glidelås
  • Produktet inneholder resirkulerbar polyester
  • Materiale: 100% Polyester
  • Vekt: 550g
Tilleggsinformasjon
Modellnr.521017
ModellnavnTinde Anorakk Wmn
FargekodeOlive Grey
VaremerkeÅsnes
Tilpasset brukerDame

Beste bruksområder

  • Langrenn
  • Topptur og alpinisme
Produktomtaler
(0)
Produktet har ingen produktomtaler
0
Spørsmål og svar
Varemerke
Åsnes

Etter fire år hos Hagen Skifabrikk startet fire av brødrene Åsnes skifabrikken Brødrene Åsnes Skifabrikk AS på Straumsnes i 1922 og har i dag noen av de mest annerkjente fjellskiene på markedet. Med over 90 år av erfaring holder Åsnes fortsatt på med å produsere robuste fjellski og markaski, samtidig som man også satser offensivt på topptursegmentet.

Åsnes er ikke bare kjent for kvalitet, men også den patenterte fellelåsen som ble introdusert i 2003 og solide staver der de spesialiserer seg på tur- og eksepdisjonssegmentet innen skistaver. Idag er de markedsleder i sitt segment og produserer rundt 30.000 par ski per år. All produksjon av ski foregår idag i Sverige og Tsjekkia på solide fabrikker som har høy kunskap og erfaring når det kommer til ski.

Åsnes - 90 years of skiing history

Ser mer fra Åsnes
Størrelsesguide

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet