NÅ: -30% på hele* butikken🎅🏻 Se koden her! 

Produktbeskrivelse

Black Diamond Technician Leather Approach er et par slitesterke og komfortable sko med godt grep. Skoene har en semsket skinnoverdel som er fôret for passform og komfort, og sveisede TPU-overlegg på utsatte områder for ekstra bekyttelse mot stein og skarpe kanter. 

EVA-mellomsålen gir skoene et perfekt forhold mellom stivhet og komfort, noe som gir høy ytelse og presisjon der du trenger det, og komfort på de riktige stedene. Skoen er ideell for tekniske anmarsjer, og skoens BlackLabel-Mountain-gummi gir et superklebrig, ultimat grep på terreng som krever presis kanting. 

  • Slitesterk overdel i semsket skinn som er fôret for passform og komfort
  • BlackLabel-Mountain gummi-såle
  • Gummi tåbeskyttelse
  • Sveisede TPU-overlegg for holdbarhet og beskyttelse
  • EVA-mellomsåle med dobbel tetthet bygget for klatreytelse og komfort
Tilleggsinformasjon
Modellnr.BD580023
ModellnavnTECHNICIAN LTHR W'S- APRCH SHS
FargekodeRosewood
VaremerkeBlack Diamond
Tilpasset brukerDame

Beste bruksområder

  • Tur og friluftsliv
Produktomtaler
(0)
Produktet har ingen produktomtaler
0
Spørsmål og svar
Varemerke
Black Diamond

Black Diamond har en lang og spennende historie. Black Diamond som for mange bare går under navnet BD, ble først grunnlagt i 1957 som Chouinard Equipment av Yvon Chouinard (også kjent som grunnleggeren av Patagonia). I 1989 slo de seg konkurs og "restene" av selskapet ble kjøpt opp av de ansatte og etablert som Black Diamond.

Black Diamond er fortsatt et selskap drevet av ihuga og erfarne friluftsmennesker som har et inderlig ønske om å skape noe langt bedre og kanskje noe du ikke viste du burde ha. Black Diamond er en fullskala produsent av klær, utstyr og tilbehør innen klatring, ski og friluftsliv for fjell, is og snø.

Ser mer fra Black Diamond
Størrelsesguide

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet