NÅ: -30% på hele* butikken🎅🏻 Se koden her! 

Produktbeskrivelse

Den letteste hjelmen til Black Diamond, og kanskje en av de letteste hjelmene produsert...? Det er dessverre ikke mange som bruker hjelm under sportsklatring, noe som er litt synd. Denne er så lett at det ikke er noen unnskyldning lenger.

Black Diamond har designet denne med en blanding av Kevlar og carbon, samt et polycarbonat-skall for å holde vekten nede på et minimum. Hjelmen har optimal lufting og lav profil.

Strammingen i nakken kan felles inn i hjelmen for enklere pakking i sekken. Avtakbare hodelyktfester.

For lengre turer i høyfjellet og på ukjente trad-ruter anbefales heller Vector eller Half Dome, da disse beskytter en god del mer mot småstein og gjentatte smeller mot veggen, som man ofte får på vei opp ruter i fjellet.

Vekt: 186 gram

Størrelser
S/M: 53-59 cm
M/L: 58-63 cm

Tilleggsinformasjon
Modellnr.BD620215
ModellnavnVapor
FargekodeBlizzard
VaremerkeBlack Diamond

Beste bruksområder

  • Klatring
Produktomtaler
(11)
1
Spørsmål og svar
Varemerke
Black Diamond

Black Diamond har en lang og spennende historie. Black Diamond som for mange bare går under navnet BD, ble først grunnlagt i 1957 som Chouinard Equipment av Yvon Chouinard (også kjent som grunnleggeren av Patagonia). I 1989 slo de seg konkurs og "restene" av selskapet ble kjøpt opp av de ansatte og etablert som Black Diamond.

Black Diamond er fortsatt et selskap drevet av ihuga og erfarne friluftsmennesker som har et inderlig ønske om å skape noe langt bedre og kanskje noe du ikke viste du burde ha. Black Diamond er en fullskala produsent av klær, utstyr og tilbehør innen klatring, ski og friluftsliv for fjell, is og snø.

Ser mer fra Black Diamond
Størrelsesguide

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet