-30% på alle* sko og -30% på alt* til barn. Se kodene her!

Brynje Arctic Light Hat Olivegreen Brynje

Brynje Arctic Light Hat Olivegreen

price349,-
Anbefalt
  • Lue fra Brynje
  • Nettingstruktur kombinert med merinoull
  • God varmeeffekt
Brynje Arctic Light Hat Olivegreen
Brynje
816272
816272
Velg størrelse
Produktbeskrivelse

Brynje Arctic Light Hat er en varm lue i Arctic Double serien fra Brynje, basert på den unike nettingstrukturen innerst mot kroppen kombinert med merinoull på utsiden. Denne to-lags kombinasjonen er meget lett i forhold til varmeeffekten som oppnås. Luen passer perfekt til all friluftsaktivitet, tur og ekspedisjoner. 

Merinoull har mange gode egenskaper som holder deg varm og tørr gjennom å effektivt transportere bort svette og fukt samtidig som den isolerer. Merinoull er naturlig resistent mot bakterier og dårlig lukt, som gjør at du kan bruke plagget flere ganger mellom hver vask. Takket være merinoullens lange og fine fibre så kjennes den veldig myk mot huden og gir en komfort som ikke klør.

  • Materiale: 100% syntetisk nettingför, utside 80% Merinoull, 20% Polyamid
  • Materialvekt: Ytterside 220g/m2
  • Materialvekt: Netting 140g/m2
  • Vekt: 30g

 

Tilleggsinformasjon
ModellnavnArctic Light Hat
FargekodeOLIVEGREEN
VaremerkeBrynje
Tilpasset brukerUnisex
MaterialeMerinoull

Beste bruksområder

  • Ekspedisjon
  • Tur og friluftsliv
Produktomtaler
(12)
0
Spørsmål og svar
Varemerke
Brynje

Brynje of Norway er en liten, norsk familiebedrift fra Larvik som har utrustet mange krevende ekspedisjoner. Da Tenzing og Hillary kom først til topps på Mt. Everest i 1953, var det med Brynje- netting innerst mot huden.

Brynje brukes av forsvaret, ekspedisjonsfolk, folk i tøffe yrker - og deg og meg som ferdes ute i vær og vind. Når Brynjes plagg presterer på klodens mest ugjestmilde steder, så vil de garantert fungere for deg også.

Brynjes mål er ikke å bli størst mulig, men å opptre bærekraftig i samarbeid med bevisste kunder. Siden 1887 har Brynje laget produkter med høy kvalitet for at de skal vare så lenge som mulig. Jo lengre du bruker klærne dine, jo bedre er det for lommeboka, naturen og miljøet. Hos Brynje får du hjelp til å reparere klærne dine og tips til hvordan du kan reparere småtteri selv.

Brynje leverer bekledning til både mann, dame og barn.

Med Brynje holder du deg tørr, varm og sterk.

Ser mer fra Brynje
Størrelsesguide

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet