NÅ: -30% på hele* butikken🎅🏻 Se koden her! 

Produktbeskrivelse

Arctic Longs fra Brynje er et 2-lags superundertøy som er laget med Brynjes nettingfunksjon på innsiden, kombinert med komfortabel og varmende merinoull på utsiden. Plagget gir god varme i forhold til den lette vekten, og føles komfortabel mot huden. Innsiden holder seg også tørr takk være få kontaktpunkter mot huden og polycolon garnet som ikke tar opp fukt.

Den transporterer bort fukt fra kroppen mens du er i aktivitet og ullen suger opp og fordamper fuktigheten videre ut, som gjør at den danner et isolerende lag over luftlommene i nettingen. Brynjes Arctic brukes av profesjonelle aktører innen forskjellige felt hvor disse unike egenskaper er påkrevd. Passer ypperlig til all frilufts aktivitet og er en klassiker til tur og ekspedisjoner.

Merinoull har mange gode egenskaper som holder deg varm og tørr gjennom å effektivt transportere bort svette og fukt samtidig som den isolerer. Merinoull er naturlig resistent mot bakterier og dårlig lukt, som gjør at du kan bruke plagget flere ganger mellom hver vask. Takket være merinoullens lange og fine fibre så kjennes den veldig myk mot huden og gir en komfort som ikke klør.

  • 2-lags funksjonstøy
  • Materialer: 80% Merinoull, 20% Polyamid
  • Materialvekt yttermateriale: 220g/m2
  • Materialvekt netting: 140g/m2
  • Vekt: 330g
Tilleggsinformasjon
Modellnr.10400402
ModellnavnArctic Longs 1/1 legs w/ fly
FargekodeNAVY
VaremerkeBrynje
Tilpasset brukerHerre
MaterialeMerinoull

Beste bruksområder

  • Tur og friluftsliv
  • Ekspedisjon
Produktomtaler
(0)
Produktet har ingen produktomtaler
0
Spørsmål og svar
Varemerke
Brynje

Brynje of Norway er en liten, norsk familiebedrift fra Larvik som har utrustet mange krevende ekspedisjoner. Da Tenzing og Hillary kom først til topps på Mt. Everest i 1953, var det med Brynje- netting innerst mot huden.

Brynje brukes av forsvaret, ekspedisjonsfolk, folk i tøffe yrker - og deg og meg som ferdes ute i vær og vind. Når Brynjes plagg presterer på klodens mest ugjestmilde steder, så vil de garantert fungere for deg også.

Brynjes mål er ikke å bli størst mulig, men å opptre bærekraftig i samarbeid med bevisste kunder. Siden 1887 har Brynje laget produkter med høy kvalitet for at de skal vare så lenge som mulig. Jo lengre du bruker klærne dine, jo bedre er det for lommeboka, naturen og miljøet. Hos Brynje får du hjelp til å reparere klærne dine og tips til hvordan du kan reparere småtteri selv.

Brynje leverer bekledning til både mann, dame og barn.

Med Brynje holder du deg tørr, varm og sterk.

Ser mer fra Brynje
Størrelsesguide

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet