-30% på alle* klær og hundeutstyr! Se kodene her! 

Brynje Arctic Zip Polo Combatshirt Black Brynje
Brynje Arctic Zip Polo Combatshirt Black Brynje
Brynje Arctic Zip Polo Combatshirt Black Brynje
Brynje Arctic Zip Polo Combatshirt Black Brynje

Brynje Arctic Zip Polo Combatshirt Black

price1 299,-
Brynje Arctic Zip Polo Combatshirt Black
10401215
Brynje
208177
208177
Velg størrelse
Produktbeskrivelse

Trøye med høy hals og glidelås, lang arm med tommelfingergrep. 100% syntetisk nettingkonstruksjon. Tett Merinoull utenpå arm og skulder. Utviklet i forsvaret med tanke på bæring av stridsvest, men fungerer utmerket på turer med pulk eller tung sekk.

Arctic Double serien er et innovativt to-lags funksjonstøy basert på vår unike nettingstruktur innerst mot kroppen kombinert med den beste merinoull på utsiden. Denne løse to lags kombinasjonen er meget lett i forhold til den varmeeffekt som oppnås. Innsiden holder seg tørr grunnet få kontaktpunkter mot huden og polycolon garnet som opptar lite fuktighet. Nettingen binder mye luft som er hemmeligheten bak den suverene funksjonen. ( Lett, Tørr og Varm). Ved aktivitet ledes fuktighet effektivt bort fra kroppen hvor ullen suger opp og fordamper fuktigheten videre ut og danner et isolerende lag over luftlommene i nettingen.

Passer ypperlig til all frilufts aktivitet og er en klassiker til tur og ekspedisjoner.

  • 100% syntetisk nettingfor (140 g/m²)
  • Utside: 80% Merinoull og 20% Polyamid (220 g/m²)
  • Vekt: 300g
Tilleggsinformasjon
Modellnr.10401215
ModellnavnArctic Zip Polo Combatshirt
FargekodeBlack
VaremerkeBrynje
Tilpasset brukerHerre
MaterialeUll- og syntetblanding

Beste bruksområder

  • Tur og friluftsliv
  • Ekspedisjon
Produktomtaler
(3)
0
Spørsmål og svar
Varemerke
Brynje

Brynje of Norway er en liten, norsk familiebedrift fra Larvik som har utrustet mange krevende ekspedisjoner. Da Tenzing og Hillary kom først til topps på Mt. Everest i 1953, var det med Brynje- netting innerst mot huden.

Brynje brukes av forsvaret, ekspedisjonsfolk, folk i tøffe yrker - og deg og meg som ferdes ute i vær og vind. Når Brynjes plagg presterer på klodens mest ugjestmilde steder, så vil de garantert fungere for deg også.

Brynjes mål er ikke å bli størst mulig, men å opptre bærekraftig i samarbeid med bevisste kunder. Siden 1887 har Brynje laget produkter med høy kvalitet for at de skal vare så lenge som mulig. Jo lengre du bruker klærne dine, jo bedre er det for lommeboka, naturen og miljøet. Hos Brynje får du hjelp til å reparere klærne dine og tips til hvordan du kan reparere småtteri selv.

Brynje leverer bekledning til både mann, dame og barn.

Med Brynje holder du deg tørr, varm og sterk.

Ser mer fra Brynje
Størrelsesguide

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet