NÅ: -30% på hele* butikken🎅🏻 Se koden her! 

Produktbeskrivelse

Mountain Hat fra Brynje er en beskyttende lue med dintex membran og polypropylene nettingfor. Den er vindtett og vannavvisende og beskytter godt under ditt neste friluftseventyr. Luen har to glidelåsåpninger for lufting, samt snor under haken så du er sikker på at den sitter som den skal. 

  • Beskyttende lue fra Brynje
  • Vindtett og vannavvisende materiale
  • Dintex membran
  • Polypropylene nettingfor
  • Unisex
Tilleggsinformasjon
ModellnavnMountain Hat
VaremerkeBrynje
Tilpasset brukerUnisex
MaterialeSyntet

Beste bruksområder

  • Tur og friluftsliv
Produktomtaler
(0)
Produktet har ingen produktomtaler
0
Spørsmål og svar
Varemerke
Brynje

Brynje of Norway er en liten, norsk familiebedrift fra Larvik som har utrustet mange krevende ekspedisjoner. Da Tenzing og Hillary kom først til topps på Mt. Everest i 1953, var det med Brynje- netting innerst mot huden.

Brynje brukes av forsvaret, ekspedisjonsfolk, folk i tøffe yrker - og deg og meg som ferdes ute i vær og vind. Når Brynjes plagg presterer på klodens mest ugjestmilde steder, så vil de garantert fungere for deg også.

Brynjes mål er ikke å bli størst mulig, men å opptre bærekraftig i samarbeid med bevisste kunder. Siden 1887 har Brynje laget produkter med høy kvalitet for at de skal vare så lenge som mulig. Jo lengre du bruker klærne dine, jo bedre er det for lommeboka, naturen og miljøet. Hos Brynje får du hjelp til å reparere klærne dine og tips til hvordan du kan reparere småtteri selv.

Brynje leverer bekledning til både mann, dame og barn.

Med Brynje holder du deg tørr, varm og sterk.

Ser mer fra Brynje
Størrelsesguide

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet