NÅ: -30% på hele* butikken🎅🏻 Se koden her! 

Produktbeskrivelse

Brynjes Super Micro C-Shirt er en tanktopp i 100% syntetisk finmasket netting. Fungerer som undertøy og er spesielt egnet sommerstid. Super Micro er produsert i Polycolon med overlegen fuktighetstransport og høy isolasjonsevne. 

Super Micro tørker raskt, sørger for optimal fukttransport og isolerer i kulda samtidig som det gir kjølend effekt ved høy temperatur. Ved lav aktivitet sørger undertøyet for optimal isolasjon, og det morvirker kuldebroder. Ved høy aktivitet fordampes overskuddsvarmen effektivt, takket være nettingkonstruksjonen. 

  • Materiale: 100% syntetisk nettingfor
  • Materialvekt: Netting 140g/m2
  • Vekt: 90g

 

Tilleggsinformasjon
Modellnr.10100103
ModellnavnSuper Micro C-shirt
FargekodeWHITE
VaremerkeBrynje
Tilpasset brukerHerre
MaterialeSyntet

Beste bruksområder

  • Tur og friluftsliv
  • Ekspedisjon
Produktomtaler
(0)
Produktet har ingen produktomtaler
0
Spørsmål og svar
Varemerke
Brynje

Brynje of Norway er en liten, norsk familiebedrift fra Larvik som har utrustet mange krevende ekspedisjoner. Da Tenzing og Hillary kom først til topps på Mt. Everest i 1953, var det med Brynje- netting innerst mot huden.

Brynje brukes av forsvaret, ekspedisjonsfolk, folk i tøffe yrker - og deg og meg som ferdes ute i vær og vind. Når Brynjes plagg presterer på klodens mest ugjestmilde steder, så vil de garantert fungere for deg også.

Brynjes mål er ikke å bli størst mulig, men å opptre bærekraftig i samarbeid med bevisste kunder. Siden 1887 har Brynje laget produkter med høy kvalitet for at de skal vare så lenge som mulig. Jo lengre du bruker klærne dine, jo bedre er det for lommeboka, naturen og miljøet. Hos Brynje får du hjelp til å reparere klærne dine og tips til hvordan du kan reparere småtteri selv.

Brynje leverer bekledning til både mann, dame og barn.

Med Brynje holder du deg tørr, varm og sterk.

Ser mer fra Brynje
Størrelsesguide

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet