-15% ekstra rabatt på OUTLET! Se koden her! 

Produktbeskrivelse

Brynjes Super Thermo A-Shirt er en singlet i 100% syntetisk netting. Super Thermo har få kontaktpunkter mot huden og sørger for god fukttransport og ventilasjon ved aktivitet samtidig som det isolerer ved statisk ro. 

Super Thermo er produsert i Polycolon med overlegen fukktransport og høy isolasjonsevne. Ved lav aktivitet sørger undertøyet for optimal isolasjon, og det morvirker kuldebroder. Ved høy aktivitet fordampes overskuddsvarmen effektivt, takket være nettingkonstruksjonen. 

  • Materiale: 100% Polypropylene
  • Materialvekt: 140g/m2
  • Vekt: 90g

 

Tilleggsinformasjon
Modellnr.10200100
ModellnavnSuper Thermo A-shirt
FargekodeBLACK
VaremerkeBrynje
Tilpasset brukerHerre
MaterialeSyntet

Beste bruksområder

  • Tur og friluftsliv
  • Ekspedisjon
Produktomtaler
(0)
Produktet har ingen produktomtaler
0
Spørsmål og svar
Varemerke
Brynje

Brynje of Norway er en liten, norsk familiebedrift fra Larvik som har utrustet mange krevende ekspedisjoner. Da Tenzing og Hillary kom først til topps på Mt. Everest i 1953, var det med Brynje- netting innerst mot huden.

Brynje brukes av forsvaret, ekspedisjonsfolk, folk i tøffe yrker - og deg og meg som ferdes ute i vær og vind. Når Brynjes plagg presterer på klodens mest ugjestmilde steder, så vil de garantert fungere for deg også.

Brynjes mål er ikke å bli størst mulig, men å opptre bærekraftig i samarbeid med bevisste kunder. Siden 1887 har Brynje laget produkter med høy kvalitet for at de skal vare så lenge som mulig. Jo lengre du bruker klærne dine, jo bedre er det for lommeboka, naturen og miljøet. Hos Brynje får du hjelp til å reparere klærne dine og tips til hvordan du kan reparere småtteri selv.

Brynje leverer bekledning til både mann, dame og barn.

Med Brynje holder du deg tørr, varm og sterk.

Ser mer fra Brynje
Størrelsesguide

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet