-30% på alle* sko og -30% på alt* til barn. Se kodene her!

Brynje Super Thermo Hat Green Brynje

Brynje Super Thermo Hat Green

price299,-
Anbefalt
Brynje Super Thermo Hat Green
10256000
Brynje
108518
108518
Velg størrelse
Produktbeskrivelse

Brynje Super Thermo Lue: Pustende, lett lue som holder godt på luften inne i nettingmaskene. Svært godt egnet for all slags fysisk aktivitet på kalde dager. - Tørker raskt - Super Thermo materiale - Ettersittende passform Materiale: 100% Polypropylene Vask: 60°C/ ikke tørketrommel Bruk: Hele året, alle aktiviteter, trening, konkurranse. Følelse: Lett, isolerende, gir en tørr følelse.

Tilleggsinformasjon
Modellnr.10256000
ModellnavnSuper Thermo Hat
FargekodeGreen
VaremerkeBrynje
Tilpasset brukerUnisex
MaterialeSyntet

Beste bruksområder

  • Ekspedisjon
  • Tur og friluftsliv
Produktomtaler
(22)
0
Spørsmål og svar
Varemerke
Brynje

Brynje of Norway er en liten, norsk familiebedrift fra Larvik som har utrustet mange krevende ekspedisjoner. Da Tenzing og Hillary kom først til topps på Mt. Everest i 1953, var det med Brynje- netting innerst mot huden.

Brynje brukes av forsvaret, ekspedisjonsfolk, folk i tøffe yrker - og deg og meg som ferdes ute i vær og vind. Når Brynjes plagg presterer på klodens mest ugjestmilde steder, så vil de garantert fungere for deg også.

Brynjes mål er ikke å bli størst mulig, men å opptre bærekraftig i samarbeid med bevisste kunder. Siden 1887 har Brynje laget produkter med høy kvalitet for at de skal vare så lenge som mulig. Jo lengre du bruker klærne dine, jo bedre er det for lommeboka, naturen og miljøet. Hos Brynje får du hjelp til å reparere klærne dine og tips til hvordan du kan reparere småtteri selv.

Brynje leverer bekledning til både mann, dame og barn.

Med Brynje holder du deg tørr, varm og sterk.

Ser mer fra Brynje
Størrelsesguide

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet