-15% ekstra rabatt på OUTLET! Se koden her! 

Produktbeskrivelse

Exped Mesh Bag M 8L er en lettvekter innen pakkposer laget av gjennomsiktig mesh materiale. Det gjør inneholde synlig og inneholdet lett tilgjengelig. En trekksnor gjør det enkelt å lukke posen.

  • Størrelse M - 8L
  • Dimensjoner: 30 x 20 x 15cm
  • Vekt: 20g
Tilleggsinformasjon
ModellnavnMeshBag
VaremerkeExped
Volum8 - 9.9 liter

Beste bruksområder

  • Reise
  • Tur og friluftsliv
Produktomtaler
(0)
Produktet har ingen produktomtaler
0
Spørsmål og svar
Varemerke
Exped

Siden 1997 har Exped konstruert høykvalitets friluftsutstyr for aktive utendørs entusiaster. Kjenner du noen som skryter av å ha funnet verdens beste liggeunderlag er sjansen stor for at vedkommende er nok en fornøyd Exped-kunde. Selv om produsenten er mest kjent for liggeunderlagene produserer de også andre innovative produkter med spennende og funksjonelt design: Både pakkposer, telt, hengekøyer og ryggsekker holder samme høye kvalitet.

Exped-kvalitet i kombinasjon med god pris, gjør produktene fra det sveitsiske selskapet svært populære og blant Fjellsports desiderte mest etterspurte. Vi anbefaler spesielt å se på alle tilbakemeldingene fra kundene inne på hvert enkelt produkt. Det må imidlertid advares om at man raskt blir avhengig av sitt liggeunderlag fra Exped! Her vises Fjellsports sortiment fra Exped. Vi garanterer at ingen i Norge har mer på lager.

Ser mer fra Exped

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet