-30% på alt* av turutstyr!😱 Kode: UTSTYR

Fitbit Charge 5, Armband Black Fitbit
Fitbit Charge 5, Armband Black Fitbit
-13%
Fitbit
FS179951

Fitbit Charge 5, Armband Black

discounted price259,-original price299,-
Outlet
  • Stilig klokkereim til Fitbit Charge 5
  • Ny mekanismen for å løsne og feste
  • Matche din personlige stil eller outfit
Fitbit Charge 5, Armband Black
Fitbit
303-0851
303-0851
Velg størrelse
  • Fri frakt over 1000,- Fri frakt over 1000,-
  • 100 dagers åpent kjøp og fri retur 100 dagers åpent kjøp og fri retur
  • Lynrask levering Lynrask levering
Produktbeskrivelse

Stilig armbånd til Fitbit Charge 5! Piff opp utseendet og sett ditt eget preg på aktivitetsarmbåndet ditt med ulike stilige tilbehør – den nye mekanismen for å løsne og feste gjør det enklere enn noen gang. Matche din personlige stil eller outfit ved å bytte armbånd. Kun armbånd, klokke medfølger ikke.

Tilleggsinformasjon
ModellnavnCharge 5, Armband
FargekodeBlack
VaremerkeFitbit

Beste bruksområder

  • Hverdag og aktiv livsstil
  • Langrenn
  • Løp og trening
Produktomtaler
(0)
Produktet har ingen produktomtaler
0
Spørsmål og svar
Varemerke

Fitbit er et Amerikansk selskap med hovedkontor i San Fransisco, California. Siden starten i 2007 har temaet bak Fitbit vært lidenskapelig opptatt av helse og fitness der målet heie veien har vært å motivere og inspirere folket til et sunnere og mer aktivt liv ved hjelp av trådløs teknologi. For å motivere og inspirere til en mer aktiv hverdag har de skapt og designet produkter som kan passe inn i hverdagen til alle og enhver slik at det skal være enkelt å oppnå de målene man måtte ha innenfor helse og fitness.

Under utviklingen av de ulike produktene har målet vært å bygge teknologi som kan hjelpe mennesker med å gjøre endringer i livet ved å oppfordre til å ha det gøy, smile og føle motivasjon på veien til målet. Fitbit leverer blant annet aktivitetsmålere, smartklokker og smartvekter som fanger opp og måler blant puls, BMI, søvnmønster, hvile- og aktivitetstid, distanser, høyder, skritt og mye mer for å gi en bedre oversikt over kroppens mønster. På den måten blir det både morsomt, motiverende og inspirerende å sette ulike mål, og kanskje får du deg noen aha-opplevelser underveis som kan bidra til at du tar grep over egen helse.

Ser mer fra Fitbit

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet