-30% på alle* sko og -30% på alt* til barn. Se kodene her!

Fitbit Charge 5, Sport Band Deep Sea Fitbit
Fitbit
FS179955

Fitbit Charge 5, Sport Band Deep Sea

price299,-
  • Myk og pustende silikonreim til Charge 5 fra Fitbit
  • Passer til aktivitetsarmbåndet Charge 5
  • Silikon
Velg størrelse
Produktbeskrivelse

Fitbit Charge 5 Sportarmband er en myk og pustende silikonreim til aktivitetsarmbåndet Charge 5 fra Fitbit, passer spesielt godt til trening. Med utskiftbare reimer kan du enkelt style til ditt aktivitetsbånd fra Fitbit til enhver anledning. For best mulig komfort og vedlikehold anbefales det å la reimen tørke etter bruk i vann og etter svetteøkter før du tar den på igjen. 

  • Passer til aktivitetsbåndet Charge 5 fra Fitbit
  • Materiale reim: Silikon
  • Materiale spenne: Alumium 
Tilleggsinformasjon
ModellnavnCharge 5, Sport Band
FargekodeDeep Sea
VaremerkeFitbit

Beste bruksområder

  • Hverdag og aktiv livsstil
  • Langrenn
  • Løp og trening
Produktomtaler
(0)
Produktet har ingen produktomtaler
0
Spørsmål og svar
Varemerke

Fitbit er et Amerikansk selskap med hovedkontor i San Fransisco, California. Siden starten i 2007 har temaet bak Fitbit vært lidenskapelig opptatt av helse og fitness der målet heie veien har vært å motivere og inspirere folket til et sunnere og mer aktivt liv ved hjelp av trådløs teknologi. For å motivere og inspirere til en mer aktiv hverdag har de skapt og designet produkter som kan passe inn i hverdagen til alle og enhver slik at det skal være enkelt å oppnå de målene man måtte ha innenfor helse og fitness.

Under utviklingen av de ulike produktene har målet vært å bygge teknologi som kan hjelpe mennesker med å gjøre endringer i livet ved å oppfordre til å ha det gøy, smile og føle motivasjon på veien til målet. Fitbit leverer blant annet aktivitetsmålere, smartklokker og smartvekter som fanger opp og måler blant puls, BMI, søvnmønster, hvile- og aktivitetstid, distanser, høyder, skritt og mye mer for å gi en bedre oversikt over kroppens mønster. På den måten blir det både morsomt, motiverende og inspirerende å sette ulike mål, og kanskje får du deg noen aha-opplevelser underveis som kan bidra til at du tar grep over egen helse.

Ser mer fra Fitbit

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet