-30% på alle* dunjakker og -10% ekstra på Outlet! Trykk her

Fitbit Inspire 2 Band Black Fitbit
-10%
Fitbit
FS145109

Fitbit Inspire 2 Band Black

discounted price224,-original price249,-
Outlet
  • Armbånd til Inspire 2
  • Komfortabelt, vannavvisende og flekkavvisende
  • Perfekt til alt fra bruk i basseng til tur i parken
Fitbit Inspire 2 Band Black
Fitbit
124-4255
124-4255
Velg størrelse
  • Fri frakt over 1000,- Fri frakt over 1000,-
  • 100 dagers åpent kjøp og fri retur 100 dagers åpent kjøp og fri retur
  • Lynrask levering Lynrask levering
Produktbeskrivelse

Klassisk armbånd til Inspire 2 fra Fitbit. Armbåndet er komfortabelt, vannavvisende og flekkavvisende, et perfekt tilbehpør til alt fra en dukkert i bassenget til en tur i parken. Dette er Fitbits originale tilbehør og er designet for Fitbit-produkter. Det er testet for komfort og holdbarhet. Armbåndet er produsert i komfortabel og lett elastomer som er flekkavvisende og holdbart, og spennen holder armbåndet på plass. 

  • Passer til Inspire 2
Tilleggsinformasjon
ModellnavnInspire 2 Band
FargekodeBlack
VaremerkeFitbit

Beste bruksområder

  • Hverdag og aktiv livsstil
  • Løp og trening
Produktomtaler
(0)
Produktet har ingen produktomtaler
0
Spørsmål og svar
Varemerke

Fitbit er et Amerikansk selskap med hovedkontor i San Fransisco, California. Siden starten i 2007 har temaet bak Fitbit vært lidenskapelig opptatt av helse og fitness der målet heie veien har vært å motivere og inspirere folket til et sunnere og mer aktivt liv ved hjelp av trådløs teknologi. For å motivere og inspirere til en mer aktiv hverdag har de skapt og designet produkter som kan passe inn i hverdagen til alle og enhver slik at det skal være enkelt å oppnå de målene man måtte ha innenfor helse og fitness.

Under utviklingen av de ulike produktene har målet vært å bygge teknologi som kan hjelpe mennesker med å gjøre endringer i livet ved å oppfordre til å ha det gøy, smile og føle motivasjon på veien til målet. Fitbit leverer blant annet aktivitetsmålere, smartklokker og smartvekter som fanger opp og måler blant puls, BMI, søvnmønster, hvile- og aktivitetstid, distanser, høyder, skritt og mye mer for å gi en bedre oversikt over kroppens mønster. På den måten blir det både morsomt, motiverende og inspirerende å sette ulike mål, og kanskje får du deg noen aha-opplevelser underveis som kan bidra til at du tar grep over egen helse.

Ser mer fra Fitbit

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet