NÅ: -30% på hele* butikken🎅🏻 Se koden her! 

Produktbeskrivelse

Ekstra armbånd til Fitbit Versa 3 og Sense i et moderne design. Den er vannavvvisende og komfortabel, passer perfekt til alt fra hverdagsbruk til svømming. 

  • Passer til Versa 3 og Sense
Tilleggsinformasjon
ModellnavnVersa 3/Sense Band
FargekodeMidnight
VaremerkeFitbit

Beste bruksområder

  • Hverdag og aktiv livsstil
  • Løp og trening
Produktomtaler
(1)
0
Spørsmål og svar
Varemerke

Fitbit er et Amerikansk selskap med hovedkontor i San Fransisco, California. Siden starten i 2007 har temaet bak Fitbit vært lidenskapelig opptatt av helse og fitness der målet heie veien har vært å motivere og inspirere folket til et sunnere og mer aktivt liv ved hjelp av trådløs teknologi. For å motivere og inspirere til en mer aktiv hverdag har de skapt og designet produkter som kan passe inn i hverdagen til alle og enhver slik at det skal være enkelt å oppnå de målene man måtte ha innenfor helse og fitness.

Under utviklingen av de ulike produktene har målet vært å bygge teknologi som kan hjelpe mennesker med å gjøre endringer i livet ved å oppfordre til å ha det gøy, smile og føle motivasjon på veien til målet. Fitbit leverer blant annet aktivitetsmålere, smartklokker og smartvekter som fanger opp og måler blant puls, BMI, søvnmønster, hvile- og aktivitetstid, distanser, høyder, skritt og mye mer for å gi en bedre oversikt over kroppens mønster. På den måten blir det både morsomt, motiverende og inspirerende å sette ulike mål, og kanskje får du deg noen aha-opplevelser underveis som kan bidra til at du tar grep over egen helse.

Ser mer fra Fitbit

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet