KundeserviceReturinfo

30% på alt* av fiskeutstyr🎣☀️ Se mer info her!

Fjällräven Keb Endurance 4 Un Blue Fjällräven
Fjällräven Keb Endurance 4 Un Blue Fjällräven
Fjällräven Keb Endurance 4 Un Blue Fjällräven
Fjällräven Keb Endurance 4 Un Blue Fjällräven
Fjällräven Keb Endurance 4 Un Blue Fjällräven
Blå

Fjällräven Keb Endurance 4 Un Blue

price13 499,-
 • Ekstra sterkt og sikkert helårstelt fra Fjällräven
 • Optimalisert for tøffe forhold og krevende terreng
 • Godt egnet for vinterturer over tregrensen
Fjällräven Keb Endurance 4 Un Blue
53604
Fjällräven
309338
309338
UtsolgtFå varsel
 • Fri frakt over 1000,- Fri frakt over 1000,-
 • 100 dagers åpent kjøp og fri retur 100 dagers åpent kjøp og fri retur
 • Lynrask levering Lynrask levering
Produktbeskrivelse

Keb Endurance 4 fra Fjällräven er et ekstra sterkt og sikkert tunneltelt til helårsbruk, optimalisert for tøffe forhold og krevende terreng. Full høyde i hele innerteltet og det store hovedforteltet gjør teltlivet behagelig, spesielt når dere ligger værfast. Perfekt for avansert vintervandring og teltturer over tregrensen, men fortsatt lett nok til å kunne bæres i vandreryggsekken. Alle materialer og detaljer er omhyggelig valgt ut fra pålitelighet og bruksegenskaper under kalde forhold. For eksempel er reguleringsmekanismer og glidelåsdragere store nok til å kunne betjenes med vinterhansker på, stormlinene har en innvevd reflekstråd og er ekstra sterke med doble justeringer, og jordsløyfene er store nok til å festes med ski eller staver når teltet slås opp i snøen.

Teltpluggene er også ekstra lange og brede for å gi bedre feste i vanskelig terreng. Refleks ved ventilene og døråpningene gjør det lett å finne veien tilbake til teltet når det er mørkt. Ytterteltet og innerteltet henger sammen, slik at innerteltet ikke blir vått når dere slår det opp i regnvær. Stangkanalene er fargekodet for enkelhets skyld og er store nok til doble teltstenger (tilbehør) for at teltet skal tåle enda kraftigere vind og mer snø på taket. Det ekstra store forteltet har god plass til oppbevaring av utstyr, matlaging og andre aktiviteter. To innganger gjør det lett å komme inn og ut, og det gir også mulighet til å bruke døråpningen på lesiden i dårlig vær. Et ekstra fortelt i kortenden av teltet gir en ekstra inngang samt ekstra plass til oppbevaring av utstyr.

Innvendig er teltet romslig med god sittehøyde. Klessnorer i hovedforteltet og innerteltet i tillegg til flere nettinglommer bidrar til å holde orden på utstyret. Det er også festepunkter for et utstyrsloft (tilbehør) i innerteltet. Store, høyt plasserte ventiler gir førsteklasses luftsirkulasjon og minimal kondens. Alle åpninger har finmasket myggnetting og kan dekkes av ytterteltet på utsiden hvis teltet skal brukes i snø eller sand. Når det er varmt, kan dørene festes i halvåpen stilling – glidelåsene har en automatisk låsefunksjon som gjør at de ikke "kryper" når det blåser kraftig – for ekstra luftsirkulasjon uten at regnet slipper inn i innerteltet.

Myggnetting i dørene på ytterteltet holder de fleste insektene ute av forteltet, noe som er praktisk når du lager mat eller har med deg en firbent turkamerat. Ytterteltet er sydd i Fjällrävens nye, tekniske TripleRip-nylonmateriale. Det har en innovativ konstruksjon som kombinerer to ulike materialvekter for et optimalt styrke-/vektforhold; 40 denier øverst og forsterkninger på 70 denier nederst der slitasjen fra bakken er størst. Som alle Fjällrävens telt er Keb Endurance 4 produsert helt uten PVC-plast og giftige flammehemmere, og impregneringen er fluorkarbonfri.

 • Kapasitet: 4 personer
 • Yttermateriale: 40D TripleRip Sil/Sil 3000 mm 100% Polyamide, 70D TripleRip Sil/Sil 3000 mm 100% Polyamide
 • Innerstoff: 30D Ripstop DWR 100% Polyamide
 • Plugger: DAC V-Pegs Medium
 • Stenger: DAC Pressfit
 • Myggnett: 20D No-see-um mesh 100% Polyester
 • Antall sesonger: 4-sesongs telt
 • Vekt: 6000g/Minimum: 5110g
Tilleggsinformasjon
Modellnr.53604
ModellnavnKeb Endurance 4
FargekodeUN Blue
VaremerkeFjällräven
Antall soveplasser4
Teltsesong4-sesongs
TelttypeTunneltelt
ProduktserieFjällräven Keb
StørrelseOneSize

Beste bruksområder

 • Tur og friluftsliv
Produktomtaler
(0)
Produktet har ingen produktomtaler
0
Spørsmål og svar
Varemerke

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet

Bli medlem!

Få velkomstrabatt, nyheter, tips og råd, bursdagsgave, ordreoversikt, eksklusive tilbud og mer!