-30% på alle* klær og hundeutstyr! Se kodene her! 

Fjällräven Polar Parka Ice Blue Fjällräven
Fjällräven Polar Parka Ice Blue Fjällräven

Fjällräven Polar Parka Ice Blue

price8 599,-
Utsolgt
Fjällräven Polar Parka Ice Blue
80634
Fjällräven
226165
226165
Velg størrelse
Produktbeskrivelse

Fjellreven Polar Parka er en slitesterk og varm dunparkas i anorakkmodell, for deg som er mye ute i sprengkulde. Forsterkninger i G-1000 foran, på ermene og bak, gjør den til et robust og slitesterkt arbeidsplagg. Den halvlange åpningen har glidelås med fôret kile.

Parka'n har en konstruksjon som gir mest mulig varme over bryst og overkropp. Materialet er smidig, slitesterk polyamid, fylt med dun av høy kvalitet. Den faste hetten er justerbar og har en avtagbar kant i syntetisk pels som beskytter mot snøføyk og sur vind. Refleksbånd på hetten og ryggen for ekstra synlighet i de mørke vintermånedene. Partiet i G-1000 har en stor fleecefôret kengurulomme med god plass til ekstra votter og andre større gjenstander. I tillegg har anorakken to vertikale og to horisontale lommer til kompass, verktøy og andre småting. En D-ring i metall midt foran gir mulighet for sikring i hardt vær. Parkasen har snorjustering nede og solid borrelås på mansjettene. God vidde gjør den lett å trekke over vanlige skallplagg.

Egner seg godt for hundekjøring og isfiske

  • Fôr: 100% polyamid
  • Vekt: 1651 g i størrelse M
Tilleggsinformasjon
Modellnr.80634
ModellnavnPolar Parka
FargekodeIce Blue
VaremerkeFjällräven
Tilpasset brukerHerre

Beste bruksområder

  • Langrenn
  • Tur og friluftsliv
Produktomtaler
(0)
Produktet har ingen produktomtaler
0
Spørsmål og svar
Varemerke

Historien om Fjällräven begynte i 1950, da Åke Nordin (14 år gammel) fra Örnsköldsvik i Nord-Sverige var misfornøyd med datidens ryggsekker. Åke tok saken i egne hender og snekret sammen en sekk som fordelte belastningen bedre over hele ryggen. Den var både bedre for kroppen, samtidig som Åke også kunne bære mer. Fjellreven produserer i dag et enormt utvalg av ryggsekker, bukser til herre, bukser til dame, jakker til herre, jakke til dame, telt, luer, gamasjer, skjorter m.m. for et bedre friluftsliv - i alle sesonger. Fjellsport.no har et bredt utvalg av Fjellreven og spesielt sekk.

Fjällräven - Vårt mål är ett sundare uteliv, nu och för framtida generationer

Ser mer fra Fjällräven
Størrelsesguide

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet