NÅ: -30% på hele* butikken🎅🏻 Se koden her! 

Produktbeskrivelse

Den lille snøskredboka er oppdatert med ny kunnskap om skred og hvordan du kan bruke skredvarselet slik at du kommer trygt hjem. Boka gir livsviktig kunnskap på en enkel og pedagogisk måte, både til folk som går vanlige skiturer i fjellet og til toppturentusiasten som kjører ski i bratt terreng. 

Den lille snøskredboka er Norges mest solgte snøskredbok. Den egner seg for nybegynnere og erfarne som ønsker å bli oppdaterte i faget. Alle som har lest førsteutgaven fra 2008 vil finne ny informasjon og bli oppdatert på viktige ting i skredfaget. 

Den lille snøsredboka er skrevet av Kjetil Brattlien som er en av landets mest erfarne skredeksperter. Gjennom sitt yrke og friluftsliv har han tilegnet seg en unik kunnskap om skred. I denne boka har han komprimert sin kunnskap og erfaring, og formidlet det på en lettfattelig måte.

Tilleggsinformasjon
ModellnavnDen lille snøskredboka
VaremerkeFri Flyt

Beste bruksområder

  • Frikjøring og alpint
  • Hverdag og aktiv livsstil
  • Topptur og alpinisme
Produktomtaler
(0)
Produktet har ingen produktomtaler
0
Spørsmål og svar
Varemerke

Fri Flyt AS ble etablert av entusiaster i Bergen i 1998 og drevet på dugnad de første årene. I dag holder de til i Oslo og har 20 ansatte hvor entusiasmen for et lekent friluftsliv og god journalistikk er like stor som i starten, og samtidig blitt et av de største fagmiljøene for moderne friluftsliv.

Fri Flyt AS startet som hele Norges skimagasin og har i dag magasinene Fri Flyt, Terrengsykkel, UTE, Klatring, Playboard og Landevei. Fri Flyt publiserer også ledende nettsteder for aktivt friluftsliv, arrangerer festivaler og gir ut bøker. Dersom vi skal anbefale en side (noe vi aldri gjør) som bør følges på Facebook, Twitter, Instagram eller G+, så må det være Fri Flyt.

Fjellsport tilbyr noen av de beste bøkene i Fri Flyt-sortimentet som vi tror våre kunder kan ha stor nytte av.

Ser mer fra Fri Flyt

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet