-30% på alt* hundeutstyr! Se koden her! 

G3 ION Skarejern G3
G3
FS8270

G3 ION Skarejern

price1 349,-
G3 ION Skarejern
G3
228571
228571
Velg størrelse
Produktbeskrivelse

Perfekt for bruk i fast snø og isete forhold når det er vanskelig å sette en kant. G3 ION Crampon vil gjøre deg i stand til å reise med tillit og større effektivitet. ION Crampon er enkelt å installere eller fjerne med en enkelt håndgrep.

De lette og sterke 7075 aluminiumslegeringene kombinert med pregede crampon utformingen gjør dette til et pålitelig og smart tillegg til eventuelle skieventyr. ION Crampon monteres uavhengig av binding - monterings kit følger med.

Tekniske detaljer:

  • Størrelse 85 mm, 105 mm, 130 mm (anbefalt passform basert på ski midje)
  • Vekt (single) 137 g / 4,8 oz
  • Materiale: Embossed 7075-T6 aluminium

 

OBS! Biter dårlig når du bruker øverste helløfter og i bruk med rammebindinger med gå-funksjon.

Tilleggsinformasjon
ModellnavnION universal skarejern
VaremerkeG3

Beste bruksområder

  • Frikjøring og alpint
  • Topptur og alpinisme
Produktomtaler
(3)
0
Spørsmål og svar
Varemerke

G3 - Som står for Genuine Guiding Gear ble etablert i North Vancouver BC i Canada i 1996. De var raskt med banebrytende produkter ute og fikk et rykte for å produsere produkter laget av og for profesjonelle fjellfolk, hvor slitestyrke, innovative løsninger og smarte valg av materialer fort ble kjennetegnene deres. De har med produkter som bindinger, søkestenger, spader, feller, ski og snowboard ofte satt en standard som andre merker skal måles opp mot. De har tidligere, og vinner fremdeles flere priser for deres produkter hvert år.

G3 - designing and producing innovative, durable, and reliable equipment that professionals and mountain enthusiasts can trust!

Ser mer fra G3

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet