KundeserviceReturinfo

NÅ: -25% på ditt neste kjøp* Kode: VINTER25. Les mer

Garmin Swim 2 Skifergrå Garmin
Garmin Swim 2 Skifergrå Garmin
Garmin Swim 2 Skifergrå Garmin
Garmin Swim 2 Skifergrå Garmin
Garmin Swim 2 Skifergrå Garmin
Garmin Swim 2 Skifergrå Garmin
Garmin Swim 2 Skifergrå Garmin
Garmin Swim 2 Skifergrå Garmin

Garmin Swim 2 Skifergrå

price2 999,-
Fjellsportpris
 • GPS-smartklokke til svømming i basseng og åpent vann
 • Treningsstatus vises på en nøyaktig måte 
 • Svømmeklokken har også andre aktivitetsprofiler
Garmin Swim 2 Skifergrå
Garmin
109-9237
109-9237
Få på lager

Produkter merket «Fjellsportpris» er sesongaktuelle produkter som jevnlig prises ved hjelp av prisrobot.

Rabattkoder vil ikke fungere på disse produktene.

 • Fri frakt over 1000,- Fri frakt over 1000,-
 • 100 dagers åpent kjøp og fri retur 100 dagers åpent kjøp og fri retur
 • Lynrask levering Lynrask levering
Produktbeskrivelse

Svøm og tren hvor som helst med Garmin Swim 2. Bruk klokken i bassenget eller i åpent vann for å måle pulsen på håndleddet under vann og for å bli trygg på at du holder deg på sporet med registrering av distanse, tempo, antall tak, taktype og distanse per tak. Alt du trenger å gjøre, er å finne vann. 

Garmin Swim 2 med Elevate-pulsteknologi måler pulsen på håndleddet døgnet rundt, også under svømmeaktiviteter. Se pulsen din i sanntid mens du svømmer, sjekk ut gjennomsnittlige og maksimale verdier under hvileperioder, og analyser deretter pulsen etter svømmeøkten i Garmin Connect.

Denne klokken sporer treningsøkten din der det finnes vann. Ved hjelp av en innebygd GPS-enhet kan du trene i innsjøer, hav og elver og registrere avstand, tempo, antall tak, tempo per tak, distanse per tak og SWOLF-poeng, som måler svømmeeffektivitet. Hvis du foretrekker å svømme i bassenget, kan du benytte deg av alle de avanserte bassengfunksjonene, blant annet en ny funksjon for automatisk hvile som registrerer hvileperiodene og svømmeintervallene dine automatisk uten at du trenger å trykke på knapper.

Avansert trening fortjener avanserte funksjoner, og det er grunnen til at Garmin Swim 2 har enda flere av dem. Funksjonen for kritisk svømmehastighet anslår din anaerobiske terskelhastighet, og du kan bruke denne som veiledning under treningen og følge med på fremgangen din. Vendingsbaserte tempovarsler gjør det enkelt å holde deg på sporet og nå målene dine. Loggføring av øvelser gjør at du kan registrere tid og distanse under økter som for eksempel involverer benspark, enarmssvømming eller sculling. Når du trenger en pause, kan du også bruke Garmin Swim 2 til å registrere hvileperiodene dine med to typer hviletidtakere.

Garmin Swim 2 er utviklet for ikke å sinke deg i vannet, siden den både er slank og lett. Fargeskjermen med Garmin Chroma Display-teknologi som alltid er på, er enkel å lese av, selv i direkte sollys. Det pålitelige grensesnittet med fem knapper gjør at du enkelt kan starte treningsøkter, se ulike data, loggføre øvelser eller endre innstillinger uten å bekymre deg for at vannet forstyrrer.

I tillegg til svømmeegenskapene har Garmin Swim 2 funksjoner for overvåking av helse og treningssporing, noe som gjør den perfekt for heldagsbruk. Funksjoner som stressporing hele dagen og avansert søvnovervåking gjør at svømmere kan få oversikt over sin generelle helse med viktig informasjon som kan brukes til å forbedre treningen. Still inn bevegelsesmål, spor skritt, overvåk Body Battery, utfør veilede pusteøvelser, og spor treningsøkter, inkludert sykkel- og løpeøkter, når du er på land.

 • GPS-smartklokke til svømming i basseng og åpent vann
 • Måler pulsen på håndleddet under svømmeaktiviteter
 • Modus for bassengsvømming: registrerer distanse, tempo, antall tak, taktype og SWOLF (måling av svømmeeffektivitet)
 • Modus for svømming i åpent vann: bruker innebygd GPS-enhet under svømmeaktiviteter i innsjøer, hav og elver og registrerer distanse, tempo, antall tak, SWOLF, tempo per tak og distanse per tak
 • Tilbyr avanserte funksjoner for tempoholding, loggføring av øvelser med mer
 • Leveres med gratis nettanalyser, oppretting av egendefinerte treningsøkter og lagring og deling i Garmin Connect 
 • Batterilevetid: Opptil syv dager i smartklokkemodus, 13 timer i GPS-modus og optisk pulsmodus (OHR) og 72 timer i basseng- og OHR-modus

 

 

Tilleggsinformasjon
ModellnavnSwim 2
Fargekodeskifergrå
VaremerkeGarmin
StørrelseOne Size

Beste bruksområder

 • Hverdag og aktiv livsstil
 • Løp og trening
 • Tur og friluftsliv
Produktomtaler
(3)
0
Spørsmål og svar
Varemerke

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet

Nyhet: bli medlem!

Få velkomstrabatt, nyheter, tips og råd, bursdagsgave, ordreoversikt, eksklusive tilbud og mer!