NÅ: -30% på hele* butikken🎅 Se koden her! 

Produktbeskrivelse

Swimrun Rough Shorty fra Head er en våtdrakt med god bevegelsesfrihet og praktiske løsninger, designet med tanke på swimrun-konkurranse. Drakten har et materiale av neopren, dekket av et 2mm tykt nylonmateriale på begge sider og utsiden slik at det gir ekstra god bevegelsesfrihet under løping, samt bidra til økt holdbarhet. På brystet og øvre del av lårene er det plassert 3mm paneler for å gi økt oppdrift og god svømmestilling, spesielt med tanke på svømming med sko på. 

Drakten har glidelåsåpning foran og bak som gir enkel av- og påkledning mens du løper. Den har to lett tilgjengelige innerlommer for oppbevaring av ekstra utstyr og ekstra nylonløkker for å kunne enkelt feste line eller annet tilbehør under konkurransen. Armer og rygg er neonfarget for best mulig synlighet i vannet og det følger med en liten effektiv signalfløyte for sikkerhet. 

  • Paneler (3mm) på bryst og lår for god oppdrift og svømmestilling
  • 2 lett tilgjengelig innerlommer
  • Nylonløkker for feste av line, tilbehør etc
  • Neonfarget armer og rygg for god synlighet
  • Signalfløyte med følger
  • Materiale: Neopren med 2mm nylon
Tilleggsinformasjon
Modellnr.452444
ModellnavnSwimrun Rough Shorty Men
FargekodeBlack/Yellow
VaremerkeHead
Tilpasset brukerHerre

Beste bruksområder

  • Løp og trening
Produktomtaler
(0)
Produktet har ingen produktomtaler
0
Spørsmål og svar
Varemerke

Head har i over 70 år vært innovatører innen en rekke aktiviteter og idretter, blant annet ski, tennis og vannsport. De har vært markedsledende på å utvikle nyskapende produkter og har med dette skapt et godt rykte verden over.

Head - Swimming is returning to nature

Ser mer fra Head

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet