-15% ekstra rabatt på OUTLET! Se koden her! 

Produktbeskrivelse

Skallvott som brukes som varmende ytterlag på grunnhansken. Gir også full beskyttelse mot våt snø og regn. Lett å rulle sammen og ha i lommen for å så ta den frem hvis det skulle bli dårlig vær. Overdelen er laget i vind-, vanntett og pustende Hestra Triton polyamidvev med grepbelegg på håndens inside.

  • Trekksnor i nylon
  • Snølås
  • Materiale: Hestra Triton polyamidvev med grepbelegg på håndflaten
Tilleggsinformasjon
Modellnr.35111
ModellnavnPull Over mitt - mitt
FargekodeSvart
VaremerkeHestra
Tilpasset brukerUnisex
MaterialeSyntet

Beste bruksområder

  • Frikjøring og alpint
  • Topptur og alpinisme
  • Tur og friluftsliv
Produktomtaler
(9)
0
Spørsmål og svar
Varemerke

Familieforetaket Martin Magnusson & Co ble grunnlagt i 1936 og drives i dag av tredje generasjon Magnusson. Design og utvikling av hanskene foregår på hovedkontoret til Hestra og de har tett samarbeid med noen av verdens beste skikjørere og profesjonelle eventyrere. Hestra er en av de ledende internasjonale hanskeprodusentene til ski, friluftsliv og fritid. Hestra utvikler også hansker for profesjonell bruk, som for eksempel til byggebransjen.

Hestra er velkjent for sine skinnhansker, skinnvotter og skihansker til dame og herre.

Hanskene lages i Hestras egne fabrikker og de kjøper selv inn skinn, för, stoff og andre typer materialer. På den måten har Hestra full kontroll over produksjonen og kan sikre kvaliteten. Flere av foretakets modeller blir også produsert for hånd av Europas mest erfarne hanskemakere.

HESTRA - Gloves since 1936

Ser mer fra Hestra
Størrelsesguide

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet