-15% ekstra rabatt på OUTLET! Se koden her! 

Produktbeskrivelse

Disse hanskene fungerer like fint som innerhansker under et par andre hansker som et par tynne ytterhansker. De er slitesterke med polyester og varme takket være ull. På fingertuppene er det et stoff som gjør at du og kan bruke touch skjerm på telefonen uten å måtte ta av deg hanskene.

  • Touchskjerm kompatible
  • Materiale: Polyester og ull
Tilleggsinformasjon
Modellnr.34380
ModellnavnTouch Point Dry Wool - 5 finger
FargekodeMarin
VaremerkeHestra
Tilpasset brukerUnisex
MaterialeUll- og syntetblanding

Beste bruksområder

  • Frikjøring og alpint
  • Topptur og alpinisme
  • Tur og friluftsliv
Produktomtaler
(21)
0
Spørsmål og svar
Varemerke

Familieforetaket Martin Magnusson & Co ble grunnlagt i 1936 og drives i dag av tredje generasjon Magnusson. Design og utvikling av hanskene foregår på hovedkontoret til Hestra og de har tett samarbeid med noen av verdens beste skikjørere og profesjonelle eventyrere. Hestra er en av de ledende internasjonale hanskeprodusentene til ski, friluftsliv og fritid. Hestra utvikler også hansker for profesjonell bruk, som for eksempel til byggebransjen.

Hestra er velkjent for sine skinnhansker, skinnvotter og skihansker til dame og herre.

Hanskene lages i Hestras egne fabrikker og de kjøper selv inn skinn, för, stoff og andre typer materialer. På den måten har Hestra full kontroll over produksjonen og kan sikre kvaliteten. Flere av foretakets modeller blir også produsert for hånd av Europas mest erfarne hanskemakere.

HESTRA - Gloves since 1936

Ser mer fra Hestra
Størrelsesguide

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet