NÅ: -30% på hele* butikken🎅 Se koden her! 

Produktbeskrivelse

Wool Terry Jr Splitt Mitt fra Hestra er en skivott til barn og junior, perfekt til ski eller sykling på kalde dager. Votten har GORE-TEX Infinium™ Windstopper på håndbaken og et stretchy polyester i håndflaten. På innsiden har votten en uttakbar ullvott som gir god komfort og varme, i tillegg til at det er praktisk å kunne ta den ut for å tørke raskere. Votten har et 3-finger design som gir rom for mer luft og varme ved at fingrene er samlet. 

  • GORE-TEX Infinium™ Windstopper på håndbaken
  • Stretchy polyester i håndflaten
  • Uttakbar ullvott
Tilleggsinformasjon
Modellnr.3000692
ModellnavnWool Terry Jr Splitt Mitt
FargekodeBlack
VaremerkeHestra
Tilpasset brukerBarn

Beste bruksområder

  • Frikjøring og alpint
  • Topptur og alpinisme
  • Tur og friluftsliv
Produktomtaler
(0)
Produktet har ingen produktomtaler
0
Spørsmål og svar
Varemerke

Familieforetaket Martin Magnusson & Co ble grunnlagt i 1936 og drives i dag av tredje generasjon Magnusson. Design og utvikling av hanskene foregår på hovedkontoret til Hestra og de har tett samarbeid med noen av verdens beste skikjørere og profesjonelle eventyrere. Hestra er en av de ledende internasjonale hanskeprodusentene til ski, friluftsliv og fritid. Hestra utvikler også hansker for profesjonell bruk, som for eksempel til byggebransjen.

Hestra er velkjent for sine skinnhansker, skinnvotter og skihansker til dame og herre.

Hanskene lages i Hestras egne fabrikker og de kjøper selv inn skinn, för, stoff og andre typer materialer. På den måten har Hestra full kontroll over produksjonen og kan sikre kvaliteten. Flere av foretakets modeller blir også produsert for hånd av Europas mest erfarne hanskemakere.

HESTRA - Gloves since 1936

Ser mer fra Hestra
Størrelsesguide

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet