NÅ: -30% på hele* butikken🎅🏻 Se koden her! 

HF Throw Tow 15m HF
HF Throw Tow 15m HF
HF
P132-2724

HF Throw Tow 15m

price1 399,-
Utsolgt
  • Line som kan brukes både som taueline og som taueline
  • 15 meter lange line med DMM karabiner og SeaDOG-feste
  • Praktisk, smart og funksjonell - bør alltid være med på tur
HF Throw Tow 15m
HF
132-2724
132-2724
UtsolgtFå varsel
  • Fri frakt over 1000,- Fri frakt over 1000,-
  • 100 dagers åpent kjøp og fri retur 100 dagers åpent kjøp og fri retur
  • Lynrask levering Lynrask levering
Produktbeskrivelse

Dette er en line som kan brukes både som taueline og som en kombinert kaste og taueline. Kommer du inntil kajakken til den som skal tauses vil en ren taueline være nok. Du vil imidlertid også kunne oppleve situasjoner hvor du ikke har noe annet alternativ enn å kaste lina til den som skal taues. Da vil denne kastelinen gjøre nytten.

Den 15 meter lange linen med DMM karabiner og SeaDOG-feste sikrer god funksjonalitet under de mest krevende forhold. Flytelinen av 7,5 mm dynamisk tau er godt synlig og gir godt grep for kalde og våte fingre.

Hoftebeltet er konstruert slik at forankringspunktet for posen med lina festet i en D-ring i rustfritt stål som kan dreies rundt midjen. Dette innebærer at lina løper fritt fra side til side når du skifter retning under tauing.

Du kan også plasser lineposen der du ønsker når den ikke er i bruk, f.eks. på siden eller foran deg på magen. Når du skal bruke lina som en kastline er det viktig at den er lett tilgjengelig foran deg i kajakken.

Lina har en solid karabin krok og D-ring i rustfritt stål. Den har også en karabinkrok i plast. Beltespennene og hurtigutløseren er produsert i det samme plastmaterialet.

En solid og funksjonell taueline som dette er en obligatorisk del av alle padleres sikkerhetsutstyr. Ingen bør legge ut på tur uten en taueline. Alle vil før eller senere få behov for den. Det være seg ved tauing, redning, eller ved f.eks. en brukket åre, sykdom eller utmattelse.

En solid festet D-ring på baggen gjør det mulig å bruke linen til kontakttauing eller som ekstra kort taueline, og vil således også fungere som en kuhale (cow tail). Og den koniske bag med stramming på toppen gjør det raskt og enkelt å pakke linen etter bruk.

Leveres med HF tauebelte med «quick release» for integrering på vest eller brukt løst rundt livet.

Tilleggsinformasjon
ModellnavnThrow Tow
VaremerkeHF

Beste bruksområder

  • Padling
Produktomtaler
(0)
Produktet har ingen produktomtaler
0
Spørsmål og svar
Varemerke

HF er kjent for sine kasteliner og spruttrekk til polo-, race-, hav-, og whitewater kajakk samt ultrasterke pakkposer og sikkerhetsliner for redning på sjø og land.

Besøk gjerne på nett for å se lese mer om HF.

HF - Safety in an extreme world

Ser mer fra HF

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet