-30% på alt* av turutstyr!😱 Kode: UTSTYR

Hilleberg Allak 3 Grey 406 cm x 10mm Hilleberg
Hilleberg
P956114

Hilleberg Allak 3 Grey 406 cm x 10mm

price849,-
Utsolgt
  • Teltstang for Hilleberg telt
  • 406cm x 10mm
  • Passer til Allak 3-teltet
Hilleberg Allak 3 Grey 406 cm x 10mm
Hilleberg
956114
956114
UtsolgtFå varsel
  • Fri frakt over 1000,- Fri frakt over 1000,-
  • 100 dagers åpent kjøp og fri retur 100 dagers åpent kjøp og fri retur
  • Lynrask levering Lynrask levering
Produktbeskrivelse

Teltstang i størrelsen 406cm x 10mm, passer til Hillebergs Allak 3. Alle Hilleberg telt leveres med komplette stenger og en reparasjonshylse. Ekstra stenger er likevel bra å ha dersom man ønsker en ekstra reservestang eller for å doble antall stenger som spenner opp teltet ved ekstremt vær. 

  • Passer til Allak 3-telt
  • Størrelse: 406cm x 10mm
Tilleggsinformasjon
ModellnavnAllak 3
Fargekodegrey
VaremerkeHilleberg

Beste bruksområder

  • Tur og friluftsliv
Produktomtaler
(7)
0
Spørsmål og svar
Varemerke

Bo Hilleberg grunnla Hilleberg AB i 1971. På daværende tidspunkt lå virksomheten til foretaket innen skogsektoren, men det var bare starten på utviklingen. I tillegg til å være en skogsvokter, var Bo Hilleberg en ivrig friluftsmann som hadde sett seg trøtt på de tradisjonelle teltene der innerteltet settes opp først, for så å legge på et beskyttende yttertelt. Han hadde lenge fundert på muligheten for å koble sammen både innertelt og yttertelt, men manglet sømkunnskaper til å kunne gjennomføre ideen. I tillegg til å grunnlegge selskapet Hilleberg AB i 1971, møtte han sin fremtidige hustru Renate Neuer, og det skulle vise seg at de to var en vellykket kombinasjon også rent virksomhetsmessig.

Renate laget prototypen av Bos idé: Et telt man kan sette opp raskt, uten å måtte sette opp et innertelt først og deretter legge på beskyttelsen mot regnet. Resten er historie som man sier, og det er ikke uten grunn at man kjenner igjen Hilleberg-telt på polare ekspedisjoner, på høye fjell, i skogen og ellers hvor man ferdes. En Hilleberg-eier kjennetegnes ofte av et stort smil - teltene er enkle å slå opp, veier ikke for mye og holder i år etter år etter år.

Ser mer fra Hilleberg

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet