KundeserviceReturinfo

NÅ: Sjekk ut rabattstigen vår☀️🪜 Se mer info her!

Hilleberg Allak 2 Red Hilleberg
Hilleberg Allak 2 Red Hilleberg
Hilleberg Allak 2 Red Hilleberg
-20%
Rød
Hilleberg Allak 2 Green
13 800,-
Hilleberg Allak 2 Red

Hilleberg
P101716
Hilleberg Allak 2 Red

discounted price10 999,-original price13 800,-
 • Superlett allroundtelt fra Hilleberg
 • Frittstående
 • Egnet for bruk året rundt
Hilleberg Allak 2 Red
Hilleberg
101716
101716
Produktbeskrivelse

Superlett og ukomplisert - helt frittstående; Hilleberg Allak er et virkelig allroundtelt. Målsetningen til Hilleberg med Allak var å lage et helt frittstående, meget lett telt for bruk hele året. Kort sagt en superlett utgave av Staika. Allak har samme type integrerte fortelt og 3-stangs- konstruksjon som Staika, men er produsert i superlett duk for å spare vekt. Resultatet er et telt med to fortelt og to innganger som kun veier 3,0 kg. De tre stengene i Allak krysser hverandre på tre steder. Det gjør teltet stabilt nok som helårstelt i så vel høyfjell som i mer beskyttet terreng. Men Allak er på grunn av den lette Kerlon 1200-duken ikke like robust som sin “Kerlon 1800-fetter”, Staika. Den meget kompakte utførelsen og den helt frittstående konstruksjonen gjør Allak ideelt der hvor det er vanskelig å finne en teltplass på grunn av stein eller sand. Teltet er dessuten meget godt egnet for et friluftsliv hvor det settes opp og tas ned hver dag. Kuppelkonstruksjonen med tre kryssende stenger gjør det også stabilt nok til å brukes i baseleir uten daglig tilsyn, iallfall så lenge været ikke er for dårlig.

I løpet av de to årene Hilleberg har utviklet Allak har teltet blitt det naturlige valget for alle som ønsker komforten et helt frittstående telt gir - med superlett vekt. Hver gang Hillebergs testere har vært usikre på hva slags forhold de kan forvente seg på en tur har de valgt Allak. Padlere setter pris at teltet enkelt kan settes opp nesten hvor som helst, mens fotturister liker stabiliteten og den gode plassen - og den lave vekten. Alpinister setter pris på Allak både for den frittstående designen og den gode plassen, men også for evnen til å tåle stor snøbelastning. Lange personer blir gledelig overrasket over den sjenerøse liggelengden.

Hvert Hillebergtelt leveres med yttertelt, innertelt, barduner, med strammere, stenger, plugger, oppbevaringsposer for telt, stenger og plugger, resevestangdel med reparasjonshylse samt instruksjoner.

 • Nettovekt - 2.6 kg
 • Bruttovekt - 3.1 kg
 • Høyde Innvendig - 105 cm
 • Areal Innertelt - 2.9 m²
 • Areal Fortelt - 2 x 0.8 m²
 • Stenger (9 mm) - 3 x 370 cm
 • Teltplugger - 12 V-Pegs
Tilleggsinformasjon
ModellnavnALLAK RÖD
FargekodeRødt
VaremerkeHilleberg
Antall soveplasser2
Teltsesong4-sesongs
TelttypeKuppeltelt
Størrelse1SIZE

Beste bruksområder

 • Tur og friluftsliv
Produktomtaler
(14)
0
Spørsmål og svar
Varemerke

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet

Bli medlem!

Få velkomstrabatt, nyheter, tips og råd, bursdagsgave, ordreoversikt, eksklusive tilbud og mer!

Personvernerklæring
Kjøpsvilkår
Cookies