KundeserviceReturinfo

NÅ: Sjekk ut rabattstigen vår☀️🪜 Se mer info her!

Hilleberg Allak 2 Sand Hilleberg
Hilleberg Allak 2 Sand Hilleberg
Beige
Hilleberg Allak 2 Green
Hilleberg Allak 2 Red
Hilleberg Allak 2 Sand

Hilleberg
P213586
Hilleberg Allak 2 Sand

price13 800,-
 • Superlett allroundtelt fra Hilleberg
 • Frittstående
 • Egnet for bruk året rundt
Hilleberg Allak 2 Sand
Hilleberg
213586
213586
UtsolgtFå varsel
 • Fri frakt over 1000,- Fri frakt over 1000,-
 • 100 dagers åpent kjøp og fri retur 100 dagers åpent kjøp og fri retur
 • Lynrask levering Lynrask levering
Produktbeskrivelse
Hilleberg Allak er et Ultralett, ukomplisert og helt frittstående kuppeltelt. Hvis du er på jakt etter et virkelig allround-telt, er Hilleberg Allak et perfekt alternativ.

Hillebergs mål med Hilleberg Allak kuppeltelt var å skape et helt frittstående, veldig lett telt for helårsbruk, kort sagt en ultralett versjon av Staika. Allak har samme type integrerte absider og 3-stangs konstruksjon som Staika, men er laget av ultralette materialer for å spare vekt. Resultatet er et telt med to absider og to innganger som veier bare 3,3 kg. De tre stengene i Allak krysses på tre punkter, noe som gjør det stabilt nok for bruk i 4 sesonger både i vindutsatte fjellområder og i mer beskyttet terreng.

 

Imidlertid er ikke Allak med sin lette Kerlon 1200 vev like robust som sin "Kerlon 1800-slektning" Staika. Den svært kompakte utformingen og den helt frittstående konstruksjonen gjør Allak ideell der oppsett kan være utfordrende, for eksempel på steinete eller sandete grunn. Det er også veldig egnet for aktivt friluftsliv, der teltet blir satt opp hver dag. Kuppelkonstruksjonen med tre kryssende stenger gjør det også stabilt nok til å bruke i baseleir uten daglig tilsyn, i hvert fall i moderat dårlig vær.

 

 

I løpet av den to år lange utviklingsperioden har Allak blitt det foretrukne teltvalget for de som ønsker bekvemmeligheten et helt frittstående telt gir, med ultralav vekt. Når Hillebergs testere har vært usikre på hvilke forhold de kan forvente på en tur, har de valgt Allak. Padlere elsker at det kan settes opp nesten hvor som helst, mens turgåere tiltrekkes av stabiliteten og romsligheten til virkelig lav vekt. Klatrere setter pris på Allak både for sin frittstående design og romslighet, samt evnen til å tåle snøbelastning. Høye personer blir positivt overrasket over den generøse liggeplassen.

 

Allaks kuppeldesign gjør teltet helt frittstående, noe som betyr at absidene også er integrert i den selvstendige konstruksjonen. Den innovative løsningen med korte stangkanaler og kroker, ensartet stanglengde og sammensatte inner- og yttertelt gjør teltet veldig enkelt og raskt å sette opp. Allak tar opp lite plass når det settes opp, men er likevel romslig inni.

 

Ultralette materialer - Kerlon 1200 ytterteltstoff og 9 mm stenger - i en konstruksjon der tre stenger krysses på tre punkter gjør teltet veldig lett, men likevel stabilt, med god evne til å tåle snøbelastning.

 

Ingen markplugger trengs for å sette opp teltet, men hele 12 festepunkter gjør det mulig å pløye teltet grundig for økt stabilitet. Markpluggfester finnes i ytterteltets seks hjørner samt ytterligere fire på sidene. Seks bardunliner med doble strammere gjør det mulig å forankre teltet for de verste værforholdene.

 

Inne i teltet er Allak romslig med god takhøyde og bratte innervegger takket være kuppelkonstruksjonen med tre kryssende stenger.

 

Doble åpninger og absider er praktiske og praktiske. Siden absidene er plassert på langsidene til innerdelen av teltet, er det veldig enkelt å få tilgang til utstyret, selv når du er i soveposen.

 

 • To motstående teltåpninger betyr at den ene inngangen alltid kan være i le.
 • Allaks ventilasjon fungerer i all slags vær.
 • Innerdelen har god luftgjennomtrengelighet.
 • To glidelåsventiler på taket i ytterteltet, laget av vannavstøtende stoff, enkelt justerbare fra innsiden av teltet. Glidelåsjustering gir store muligheter for ventilasjon og gir litt luftgjennomstrømning selv når det er helt lukket.
 • I begge inngangene til innerdelen er det en stor ventil med insektsikkert myggnett, som kan lukkes med beskyttelsesklaff i innerdelen.
 • En separat ventilbeskyttelse over taket beskytter mot regn og snø.

 

Allak spesifikasjoner:


Areal indre telt: 3 m²

Areal absid: 1,8 m²

Tilleggsinformasjon
ModellnavnALLAK SAND
FargekodeSand
VaremerkeHilleberg
Antall soveplasser2
Teltsesong4-sesongs
TelttypeKuppeltelt
Størrelse1SIZE

Beste bruksområder

 • Tur og friluftsliv
Produktomtaler
(0)
Produktet har ingen produktomtaler
0
Spørsmål og svar
Varemerke

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet

Bli medlem!

Få velkomstrabatt, nyheter, tips og råd, bursdagsgave, ordreoversikt, eksklusive tilbud og mer!

Personvernerklæring
Kjøpsvilkår
Cookies