-25% på ALLE* klær! Kode: KLÆR25. Mer info her

Hilleberg Anjan 3 Grön Hilleberg
Hilleberg Anjan 3 Grön Hilleberg
Hilleberg Anjan 3 Grön Hilleberg
Hilleberg Anjan 3 Grön Hilleberg
Hilleberg
P658924

Hilleberg Anjan 3 Grön

price8 800,-
Utsolgt
 • 3-sesongs for 2-3 personer
 • Ny og forbedret design 2017
 • Lav vekt, gode løsninger
Hilleberg Anjan 3 Grön
Hilleberg
658924
658924
UtsolgtFå varsel
 • Fri frakt over 1000,- Fri frakt over 1000,-
 • 100 dagers åpent kjøp og fri retur 100 dagers åpent kjøp og fri retur
 • Lynrask levering Lynrask levering
Produktbeskrivelse

Hilleberg Anjan 3 er et tresesongers telt for 2-3 personer, ideelt for den som ønsker et romslig og komfortabelt telt kombinert med lav vekt. Anjan passer perfekt for fotturer, sykkel- og padleturer under varmere årstider og snøfrie forhold. Takket være gode ventilasjonsegenskaper og smarte løsninger er Anjan perfekt for varme sommerdager. 

Anjanmodellene har fått en ny og forbedret design for 2017. Her har Hilleberg erstattet de åpne stangkanalene med stangkanaler som er åpne i den ene enden, og Lock Tip stengene er erstattet med standard stenger. For å beholde den gode ventilasjonen i Anjanteltene har Hilleberg gjort om ytterteltets nedre kant som lager en kurvlinje med avstand mot bakken slik at frisk luft kan strømme fritt. Denne nye designen sørger for en enklere oppsetting, spesielt under tøffere værforhold. 

Innerteltet har hel myggnettingsdør og stor triangelformet myggnettingsventil i teltets fotende for best mulig lufttilførsel og ventilasjon. Under varme værforhold kan ytterteltets bakside og fremside rulles helt opp, en super løsning når utsikten er vakker og solen steker. 

 • Sesong: 3-sesongs
 • Kapasitet: 3 personer
 • Ytterduk: Kerlon 1000
 • Teltstenger: 9mm,1 x 328, 1 x 285 cm
 • Teltplugger: 12 Y-Peg UL
 • Vekt: 1900g 
Tilleggsinformasjon
ModellnavnANJAN 3
FargekodeGrön
VaremerkeHilleberg
Antall soveplasser3
Teltsesong3-sesongs
TelttypeTunneltelt

Beste bruksområder

 • Tur og friluftsliv
Produktomtaler
(3)
0
Spørsmål og svar
Varemerke

Bo Hilleberg grunnla Hilleberg AB i 1971. På daværende tidspunkt lå virksomheten til foretaket innen skogsektoren, men det var bare starten på utviklingen. I tillegg til å være en skogsvokter, var Bo Hilleberg en ivrig friluftsmann som hadde sett seg trøtt på de tradisjonelle teltene der innerteltet settes opp først, for så å legge på et beskyttende yttertelt. Han hadde lenge fundert på muligheten for å koble sammen både innertelt og yttertelt, men manglet sømkunnskaper til å kunne gjennomføre ideen. I tillegg til å grunnlegge selskapet Hilleberg AB i 1971, møtte han sin fremtidige hustru Renate Neuer, og det skulle vise seg at de to var en vellykket kombinasjon også rent virksomhetsmessig.

Renate laget prototypen av Bos idé: Et telt man kan sette opp raskt, uten å måtte sette opp et innertelt først og deretter legge på beskyttelsen mot regnet. Resten er historie som man sier, og det er ikke uten grunn at man kjenner igjen Hilleberg-telt på polare ekspedisjoner, på høye fjell, i skogen og ellers hvor man ferdes. En Hilleberg-eier kjennetegnes ofte av et stort smil - teltene er enkle å slå opp, veier ikke for mye og holder i år etter år etter år.

Ser mer fra Hilleberg

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet