-30% på alt* av turutstyr!😱 Kode: UTSTYR

Hilleberg Bardun Rød/Hvit 3 mm x 25 m Hilleberg
Hilleberg
P101778

Hilleberg Bardun Rød/Hvit 3 mm x 25 m

price499,-
Anbefalt
  • Hillebergs egenutviklede bardun
  • Sterk, lett og godt synlig
  • Myk og smidig, absorberer ikke vann
Hilleberg Bardun Rød/Hvit 3 mm x 25 m
Hilleberg
101778
101778
På lager
  • Fri frakt over 1000,- Fri frakt over 1000,-
  • 100 dagers åpent kjøp og fri retur 100 dagers åpent kjøp og fri retur
  • Lynrask levering Lynrask levering
Produktbeskrivelse

Hillebergs egenutviklede røde og hvite 3 mm bardun er sterk, lett og godt synlig. Den har en “interwrap”-konstruksjon som vever en supersterk Spectra-tråd sammen med polyesterfiber. Det gir en lett og sterk bardun uten risiko for at kjernen og mantelen skiller seg. Den er myk og smidig, absorberer ikke vann, er UV-bestandig og har en strekkstyrke på hele 135kg.

3 mm x 25 m, 120 g

Tilleggsinformasjon
ModellnavnBardun Rød/Hvit 3 mm x 25 m
VaremerkeHilleberg

Beste bruksområder

  • Tur og friluftsliv
Produktomtaler
(11)
0
Spørsmål og svar
Varemerke

Bo Hilleberg grunnla Hilleberg AB i 1971. På daværende tidspunkt lå virksomheten til foretaket innen skogsektoren, men det var bare starten på utviklingen. I tillegg til å være en skogsvokter, var Bo Hilleberg en ivrig friluftsmann som hadde sett seg trøtt på de tradisjonelle teltene der innerteltet settes opp først, for så å legge på et beskyttende yttertelt. Han hadde lenge fundert på muligheten for å koble sammen både innertelt og yttertelt, men manglet sømkunnskaper til å kunne gjennomføre ideen. I tillegg til å grunnlegge selskapet Hilleberg AB i 1971, møtte han sin fremtidige hustru Renate Neuer, og det skulle vise seg at de to var en vellykket kombinasjon også rent virksomhetsmessig.

Renate laget prototypen av Bos idé: Et telt man kan sette opp raskt, uten å måtte sette opp et innertelt først og deretter legge på beskyttelsen mot regnet. Resten er historie som man sier, og det er ikke uten grunn at man kjenner igjen Hilleberg-telt på polare ekspedisjoner, på høye fjell, i skogen og ellers hvor man ferdes. En Hilleberg-eier kjennetegnes ofte av et stort smil - teltene er enkle å slå opp, veier ikke for mye og holder i år etter år etter år.

Ser mer fra Hilleberg

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet