KundeserviceReturinfo

NÅ: Sjekk ut rabattstigen vår☀️🪜 Se mer info her!

Hilleberg Jannu Red Hilleberg
Hilleberg Jannu Red Hilleberg

Hilleberg
P101712
Hilleberg Jannu Red

price13 900,-
 • Superlett kuppeltelt fra Hilleberg
 • Egnet for bruk året rundt
 • Ideelt for krevende bruk i høyfjellet
Hilleberg Jannu Red
Hilleberg
101712
101712
Få på lager
Produktbeskrivelse

Hilleberg Jannu er noe så uvanlig som et superlett telt med enestående styrke. Jannu er et ekstremt sterkt kuppeltelt i Hillebergs superlette serie og er på mange måter en lett “enkelt-fortelt utgave” av Tarra. Jannu er imidlertid en helt egen modell. Til tross for lav vekt er det et ideelt telt for harde og krevende utfordringer, både på vindutsatte steder i høyfjellet og i mer beskyttet terreng under tregrensen – og uansett værforhold og årstid. Jannu er kompakt og tåler mye vind. Derfor er dette teltet meget godt egnet til trange steder med mye vind, som smale rygger og eksponerte fjellhyller. Lav vekt gjør teltet godt egnet til å ta med på lange turer der hvert gram teller. Konstruksjonen med kun ett fortelt prioriterer vektbesparelser framfor komfort. De kryssende stengene gir teltet eksepsjonell statisk styrke og stor evne når det gjelder snøbelastning. Sammenfattet er denne modellen et godt valg både som leirtelt og for et friluftsliv der teltet skal settes opp og tas ned hver dag.

Jannu ble konstruert for å være det ideelle teltet for krevende bruk i høyfjellet, til for eksempel klatreekspedisjoner og andre ekstremturer. Vekten er så lav at det lett kan bæres med på lange turer, eller tas med på enklere helgeturer. Kombinasjonen av styrke og lav vekt har gjort Jannu til en favoritt blant alpinister, og evnen til å klare snøbelastning blir høyt verdsatt på vinterturer. Den lave vekten har, sammen med styrke og den selvbærende konstruksjonen, gjort Jannu til et populært telt blant dem som skal på langtur, som for eksempel distansepadlere. Og siden det er lett og romslig har det også blitt populært blant de som drar på soloturer og som krever det lille ekstra for tøffe utfordringer.

Hvert Hillebergtelt leveres med yttertelt, innertelt, barduner, med strammere, stenger, plugger, oppbevaringsposer for telt, stenger og plugger, resevestangdel med reparasjonshylse samt instruksjoner.

“Nettovekt” er innertelt- og yttertelt samt stenger. “Bruttovekt” er telt inkludert alt som følger med.

 • Nettovekt - 2.5 kg
 • Bruttovekt - 2.9 kg
 • Høyde Innvendig - 100 cm
 • Areal Innertelt - 3.3 m²
 • Areal Fortelt - 1.2 m²
 • Stenger (9 mm) - 2 x 368, 1 x 373 cm
 • Teltplugger - 15 V-Pegs
Tilleggsinformasjon
ModellnavnJANNU RÖD
FargekodeRed
VaremerkeHilleberg
Antall soveplasser2
Teltsesong4-sesongs
TelttypeKuppeltelt
Størrelse1SIZE

Beste bruksområder

 • Tur og friluftsliv
Produktomtaler
(1)
0
Spørsmål og svar
Varemerke

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet

Bli medlem!

Få velkomstrabatt, nyheter, tips og råd, bursdagsgave, ordreoversikt, eksklusive tilbud og mer!

Personvernerklæring
Kjøpsvilkår
Cookies