KundeserviceReturinfo

NÅ: Sjekk ut rabattstigen vår☀️🪜 Se mer info her!

Hilleberg Kaitum 3 GT Red Hilleberg
Hilleberg Kaitum 3 GT Red Hilleberg
Rød
Hilleberg Kaitum 3 GT Green
Hilleberg Kaitum 3 GT Red

Hilleberg
P101689
Hilleberg Kaitum 3 GT Red

price16 400,-
Hilleberg Kaitum 3 GT Red
Hilleberg
101689
101689
Få på lager
 • Fri frakt over 1000,- Fri frakt over 1000,-
 • 100 dagers åpent kjøp og fri retur 100 dagers åpent kjøp og fri retur
 • Lynrask levering Lynrask levering
Produktbeskrivelse

Et fantastisk telt med doble innganger og doble fortelt – et telt med maksimalt bruksareal, enestående komfort og imponer- ende styrke og med ultralav vekt.

Kaitum og Kaitum GT er utviklet som lette supplementer til våre Keron- og Keron GT-modeller, men er likevel modeller som står på helt egne ben. Begge er ideelle for turer der lav vekt er viktigere enn maksimal styrke og der det er viktig med ekstra komfort, samtidig som man trenger et velfungerende helårstelt. Kerlon 1200-yt- terduk og 9 mm-stengene holder vekten på et minimum samtidig som teltet er sterkt nok for alle forhold. Den velprøvde tunneldesignen med doble innganger og to fortelt gir utmerket komfort og fleksibilitet. Begge modellene er ypperlige for et friluftsliv der teltet ofte flyttes under korte eller lange turer. Begge modellene kan fint brukes i beskyttet terreng under de fleste værforhold, og er også robuste nok til å brukes over tregrensen, med unntak av de verste værforholdene. De er også godt egnet for varme forhold da den fremre delen av forteltene kan rulles helt til siden for maksimal luftsirkulasjon.

Brukere av Kaitum

Takket være konstruksjonen med doble innganger/to fortelt i superlett mate- riale, er Kaitum og Kaitum GT usedvanlig lette og sterke uten at man må avkall på komforten. Backpackere setter pris på Kaitums lave vekt og at det er så romslig. Syklister og padlere setter spesielt pris på det lave pakkevolumet. Det er dette, sammen med de utmerkede helårsegenskapene, som også får jegere, vinterbrukere og klatrere til å velge Kaitum. Lange personer setter ekstra pris på den sjenerøse gulvplassen, de vertikale inngangene og veggene. Disse brukerne velger Kaitum GT når turen krever enda større plass og fleksibilitet: Uten noen særlig vektøkning har GT-modellen et fortelt som gir betraktelig mer plass til både utstyrsoppbevaring og matlaging. GT-forteltet har to innganger, én på siden og én i front på motsatt side. Og ved å rulle tilbake frontseksjonen av forteltet, får du en “terrasse” med sidevegger som er høye nok til å holde det verste været unna innerteltinngangen.

 • Nettovekt - 3.3 kg
 • Bruttovekt - 3.9 kg
 • Høyde Innvendig - 105 cm
 • Areal Innertelt - 3.9 m²
 • Areal Fortelt - 2.9 m² x 1.3 m²
 • Stenger (9 mm) - 2 x 285, 2 x 328 cm
 • Teltplugger - 22 V-Pegs
 • Farge: Rød


Hvert Hillebergtelt leveres med yttertelt, innertelt, barduner, med strammere, stenger, plugger, oppbevaringsposer for telt, stenger og plugger, resevestangdel med reparasjonshylse samt instruksjoner.

“Nettovekt” er innertelt- og yttertelt samt stenger. “Bruttovekt” er telt inkludert alt som følger med.

Tilleggsinformasjon
ModellnavnKaitum 3 GT rødt
FargekodeRødt
VaremerkeHilleberg
Antall soveplasser3
Teltsesong4-sesongs
TelttypeTunneltelt
Størrelse1SIZE

Beste bruksområder

 • Tur og friluftsliv
Produktomtaler
(3)
0
Spørsmål og svar
Varemerke

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet

Bli medlem!

Få velkomstrabatt, nyheter, tips og råd, bursdagsgave, ordreoversikt, eksklusive tilbud og mer!

Personvernerklæring
Kjøpsvilkår
Cookies