KundeserviceReturinfo

Hipp hurra! Rabattstigen er i gang🪜☀️ Se mer info her!

Hilleberg Nallo 3 GT Sand Hilleberg
Hilleberg Nallo 3 GT Sand Hilleberg
Beige

Hilleberg
P213583

Hilleberg Nallo 3 GT Sand

price13 400,-
  • Superlett allroundtelt for alle sesonger fra Hilleberg
  • Ideell for friluftsliv der leiren flyttes ofte
  • Optimal vekt og godt med plass
Hilleberg Nallo 3 GT Sand
Hilleberg
213583
213583
Få på lager
  • Fri frakt over 1000,- Fri frakt over 1000,-
  • 100 dagers åpent kjøp og fri retur 100 dagers åpent kjøp og fri retur
  • Lynrask levering Lynrask levering
Produktbeskrivelse
Hilleberg Nallo 3 GT er et ultralett allsidig telt for alle sesonger med ekstra store fortelt.

Til grunn er Hilleberg Nallo 3 GT, og Nallo GT med forlenget fortelt, de ultralette versjonene av Nammatj og Nammatj GT. De kommer best til sin rett i situasjoner hvor både ultralett design og pålitelighet av et firesesongstelt er nødvendig. Begge teltene er tunnelmodeller. De er enkle å sette opp og ta ned, noe som gjør dem ideelle for turer med flyttende leir. Nallo sin lave vekt er en stor fordel på turer hvor tellets lave vekt prioriteres høyere enn ekstra kraftig telkonstruksjon. Teltet fungerer utmerket til bruk både over og under tregrensen året rundt. Siden Nallo er laget av ultralett Kerlon 1200-stoff og har 9 mm teltstenger, er det ikke like sterkt som sin tyngre forgjenger Nammatj. Vær oppmerksom på at Kerlon 1200, med sin rivestyrke på 12 kilo, likevel er klart sterkere enn mange andre teltstoffer på markedet, inkludert noen såkalte ekspedisjonsklassifiserte stoffer. Nallo gir god beskyttelse selv i tøft vær.

 

Nallo og Nallo GT er populære modeller blant brukere som stiller høye krav til lav vekt og allsidig funksjon. Modellene er ultralette og fungerer like bra året rundt. De brukes av blant annet naturfotografer, profesjonelle klatrere, jegere og andre som ofte bærer store mengder utstyr over lange avstander. Jorden-rundt-reisende, solo-turgåere og andre som vil slippe å bære tungt, men likevel være sikre på å ha en romslig bolig å sette opp ved dagens slutt, setter pris på det romslige og lette Nallo. Nallo GT med sitt ekstra lange fortelt er også et svært populært lettvekt-alternativ blant familier med små barn og de som går på tur og ski med hund.

Hvorfor velge Nallo og Nallo GT?

Nallo og Nallo GT sin mest fremtredende egenskap er deres lave vekt. Til tross for at de er så lette, er de sterke nok til å brukes året rundt i alle typer klima.

 

Vår tunnel-teltdesign gjør teltoppingen enkel, blant annet takket være stangkanaler med bare én åpning og sammensatt inner- og yttertelt.

 

Ytterstoffet i Kerlon 1200 og 9 mm teltstengene gjør Nallo til et stabilt og samtidig ultralett telt.

 

Kun fire teltplugger er nødvendig for å sette opp teltet. Men ytterligere 11 festepunkter på Nallo og 16 på Nallo GT gir deg et uendelig antall muligheter for å ytterligere stabilisere teltet. Svært sterke teltliner av Spectra-tråd er festet på to punkter på alle stangkanaler på begge sider av teltet, og linnene har doble liner-strammere for å garantere optimal spenning. I tillegg har Nallo GT

en teltline med liner-strammer.

 

Tunneldesignen gjør sideveggene nesten helt vertikale, og inngangen til inner-teltet er vertikal, noe som gjør teltet romslig med høy takhøyde der det er mest behov for det, nærmest teltåpningen.

 

Et fortelt gir god tilgang og god lagringsplass, og kombinert med vårt letteste ytterteltstoff Kerlon 1200 og 9 mm stenger, gir det et svært lett firesesongstelt.

 

Nallo GT sitt forlenget fortelt har en åpning på hver side, slik at du alltid kan bruke den forteltsåpningen som er i le.

Fronten på GT-modellene sitt fortelt kan rulles helt bort, noe som gir en åpning på tvers over hele teltets bredde og dybde nok til å beskytte inner-teltet mot alt bortsett fra de aller verste stormene.

 

Nallo og Nallo GT sitt ventilasjonssystem fungerer bra uansett værforhold. Inner-teltet er laget av et materiale som både puster og tåler fuktighet. Den store ventilen i hovedenden er plassert høyt for å lette luftstrømmen, også når teltet er nedgravd i snøen, og den har en justerbar, snøsikker panel som kan justeres innenfra forteltet. I fotenden kan ytterteltet brettes opp og strammes ut, og en lukkbar myggnettdør i inner-teltet gir ytterligere ventilasjonsmuligheter.

 

Areal inner-telt: 3,4 m²

Areal fortelt: 2,7 m²


Tilleggsinformasjon
ModellnavnNALLO 3 GT SAND
FargekodeSand
VaremerkeHilleberg
Antall soveplasser3
Teltsesong4-sesongs
TelttypeTunneltelt
Størrelse1SIZE

Beste bruksområder

  • Tur og friluftsliv
Produktomtaler
(2)
0
Spørsmål og svar
Varemerke

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet

Bli medlem!

Få velkomstrabatt, nyheter, tips og råd, bursdagsgave, ordreoversikt, eksklusive tilbud og mer!