KundeserviceReturinfo

NÅ: Sjekk ut rabattstigen vår☀️🪜 Se mer info her!

Beige
Hilleberg Nallo 4 GT Green
Hilleberg Nallo 4 GT Red

Hilleberg
P213585
Hilleberg Nallo 4 GT Sand

price14 600,-
  • Superlett allroundtelt for alle sesonger fra Hilleberg
  • Ideell for friluftsliv der leiren flyttes ofte
  • Optimal vekt og godt med plass
Hilleberg Nallo 4 GT Sand
Hilleberg
213585
213585
Få på lager
Produktbeskrivelse
Hilleberg Nallo 4 GT er et ultralett allroundtelt for hele året med ekstra store apsider.

I grunnen er Hilleberg Nallo 4 GT, og Nallo GT med forlenget apsis, ultralette versjoner av Nammatj og Nammatj GT. De kommer aller best til sin rett i situasjoner der både ultralett design og pålitligheten i et helårstelt kan trenges. Begge teltene er tunnelmodeller. De er enkle å slå opp og ta ned, noe som gjør dem ideelle på turer med bevegelig leir. Nallos lave vekt er en stor fordel på turer lav vekt på teltet prioriteres høyere enn ekstra kraftig teltkonstruksjon. Teltet fungerer utmerket til bruk både over og under tregrensen alle tider av året. Ettersom Nallo er laget i ultralett Kerlon 1200-vev og har 9 mm teltstenger, er det ikke fullt så sterkt som det tyngre forbildet Nammatj. Merk at Kerlon 1200, med sin rivestyrke på 12 kilo, likevel er klart mye sterkere enn mange andre teltvever på markedet, også visse såkalte ekspedisjonsklassifiserte vever. Nallo gir fullgod beskyttelse selv i hardt

vær.

 

Nallo og Nallo GT er populære modeller blant brukere som stiller høye krav både til lav vekt og allroundfunksjon. Modellene er ultralette og fungerer like godt hele året. De brukes av blant andre naturfotografer, profesjonelle klatrere, jegere og andre som ofte bærer store mengder utstyr over lange strekninger. Jorden-rundt-reisende, solovandrere og andre som vil slippe å bære tungt, men likevel være sikre på å ha et romslig krypinn å slå opp når dagen er slutt, setter pris på det romslige og lette Nallo. Nallo GT med sin ekstra lange apsis er også et svært ettertraktet lettvektsalternativ blant annet hos familier med småbarn og de som går tur eller på ski med hund.

 

Hvorfor velge Nallo og Nallo GT?

Nallo og Nallo GTs mest framtredende egenskap er den lave vekten. Trass i at de er så lette, er de sterke nok til å brukes når som helst på året i alle typer klima.

 

Vår tunnelteltdesign gjør teltreisingen enkel blant annet takket være stangkanaler med kun én åpning og sammensatt inner- og yttertelt.

 

Ytterveven i Kerlon 1200 og 9 mm teltstenger gjør Nallo til et stabilt og samtidig ultralett telt.

 

Bara fire teltplugger trengs for å slå opp teltet. Men ytterligere 11 festepunkter på Nallo respektive 16 på Nallo GT gir deg et stort antall muligheter til å stabilisere teltet ytterligere. Svært sterke teltsnorer av Spectratråd er festet på to punkter på alle stangkanaler på begge sider av teltet, og snorene har doble snordragere for å sikre optimal spenning. I tillegg har ventilen på Nallo GT

en teltsnor med snordrager.

 

Tunneldesignen gjør sideveggene nesten helt loddrette, og inngangen i innerteltet er vertikal, noe som gjør teltet romslig med størst takhøyde der du mest trenger det, nærmest teltåpningen.

 

En apsis gir god tilgang og god oppbevaringsplass, og dette sammen med vår letteste ytterteltsvev Kerlon 1200 og 9 mm stenger gir et svært lett helårstelt.

 

Nallo GTs forlengede apsis har en åpning på hver side slik at du alltid kan bruke den teltåpning som ligger i le.

Fronten på GT-modellenes apsis kan rulles helt unna, noe som gir en åpning tvers over hele bredden på teltet og dyp nok til å beskytte innerteltet mot alt utenom de aller verste stormene.

 

Nallo og Nallo GTs ventilasjonssystem fungerer bra uansett vær. Innerteltet er laget i et materiale som både puster og motstår væte. Den store ventilen i hodeenden er plassert høyt opp for å lette luftgjennomstrømningen også når teltet er nedgravd i snø, og har regulerbart, snøsikkert panel som kan justeres inne fra apsisen. I fotenden kan ytterteltet nederst rulles opp og spennes ut, og en stengbar myggnettsluke i innerteltet gir ytterligere ventilasjonsmuligheter.

 

Spesifikasjoner Nallo 2:

Innerteltshøyde: 110 cm

Flate innertelt: 4,3 m²

Flate apsis: 3,2 m²

 

Nettovekt: 3,1 kg

Bruttovekt: 3,5 kg

 

(Nettovekt vil si vekt på bare telt og stenger, bruttovekt er teltet komplett med alt tilbehør.)

 

Antall teltstenger/høyde: 2 stk. 328/368 cm

Antall teltplugger: 20 stk.

Tilleggsinformasjon
ModellnavnNALLO 4 GT SAND
FargekodeSand
VaremerkeHilleberg
Antall soveplasser4
Teltsesong4-sesongs
TelttypeTunneltelt
Størrelse1SIZE

Beste bruksområder

  • Tur og friluftsliv
Produktomtaler
(0)
Produktet har ingen produktomtaler
0
Spørsmål og svar
Varemerke

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet

Bli medlem!

Få velkomstrabatt, nyheter, tips og råd, bursdagsgave, ordreoversikt, eksklusive tilbud og mer!

Personvernerklæring
Kjøpsvilkår
Cookies