KundeserviceReturinfo

NÅ: Sjekk ut rabattstigen vår☀️🪜 Se mer info her!

Hilleberg Saitaris Green Hilleberg
Hilleberg Saitaris Green Hilleberg
Hilleberg Saitaris Green Hilleberg

Hilleberg
P111649
Hilleberg Saitaris Green

price27 000,-
 • Romslig og sterkt telt fra Hilleberg
 • Konstruert for de tøffeste forhold
 • Ideelt for høyfjellsbruk og krevende forhold
Hilleberg Saitaris Green
Hilleberg
111649
111649
UtsolgtFå varsel
Produktbeskrivelse

Hilleberg Saitaris er et innovativt, romslig, eksepsjonelt sterkt selvbærende telt konstruert for de tøffeste forhold. Hillebergs Saitaris-modell er et telt du kan bruke når styrke og stabilitet står øverst på listen. Det er ideelt til krevende basecamp-bruk, spesielt i høyfjellet, ubeskyttet eller over tregrensen og i arktiske miljøer. Det passer også utmerket til spesielt krevende turer i ubeskyttede og/eller ubarmhjertige forhold. Og Saitaris passer alltid når du legger vekt på plass og komfort.

Saitaris’ Kerlon 1800-ytterteltstoff, 10 mm stenger og kuppelkonstruksjon gjør dette til et eksepsjonelt sterkt telt som tåler både sterk vind og snøbelastning, en konstruksjonen som gjør Saitaris helt unik. Man fører to langsliggende stenger inn i gjennomgående stangkanaler over toppen på teltet, og to sidestenger i trekvart lange stangkanaler som ligger over begge de langsliggende stengene. Den nedre delen av sidestengene festes med klips, og alle de fire stengene festes med de samme justerbare stangstrammerne som du finner på våre tunneltelt. Dette gir stengene riktig spenn for optimal styrke. Systemet gir et svært robust og romslig kuppeltelt som enkelt kan settes opp av én person, også i dårlig vær. Det har også den samme, vanlige forteltkonstruksjonen som vår Keron GT-modell, som gir rikelig med plass i forteltet og, via de beskyttede ventilene i forteltet, langsgående ventilasjon som utfyller de to takventilene. De spesielle festepunktene på ventil- dekselet, bardunene på ventildekselet og ventilhettene og det store antallet teltbarduner – med festepunkter som legger seg over stangkrysspunktene – styrker teltets evne til å takle de mest krevende forhold.

På grunn av den enorme styrken og romsligheten, har det nye Saitaris-teltet utrolig mange bruksområder. De som trenger det ultimate basecamp-teltet – slik som fjellklatrere som utfordrer de høyeste toppene og folk på ekspedisjoner til de mest ugjestmilde områder – vil sette pris på styrken og det utmerkede vekt/plass-forholdet. Skiløpere og padlere vil sette pris på den romslige plassen innvendig, de store forteltene og at det er så lett å sette opp denne selvbærende konstruksjonen. Disse brukerne vil også oppdage at egenskapene til Saitaris-teltet er perfekte for de mer folkelige utfluktene, slik som campingturer til stranden eller på fjellet eller på campingtur med bilen.

Hvert Hillebergtelt leveres med yttertelt, innertelt, barduner, med strammere, stenger, plugger, oppbevaringsposer for telt, stenger og plugger, resevestangdel med reparasjonshylse samt instruksjoner.

“Nettovekt” er innertelt- og yttertelt samt stenger. “Bruttovekt” er telt inkludert alt som følger med.

 • Nettovekt - 5.5 kg
 • Bruttovekt - 6.4 kg
 • Høyde Innvendig - 125 cm
 • Areal Innertelt - 5.0 m²
 • Areal Fortelt - 2.8 m² x 1.4 m²
 • Stenger (10 mm) - 4 x 431, 1 x 287 cm
 • Teltplugger - 28 Y-Pegs
Tilleggsinformasjon
ModellnavnSaitaris grønt
FargekodeGreen
VaremerkeHilleberg
Antall soveplasser4
TeltsesongEkspedisjon
TelttypeKuppeltelt
Størrelse1SIZE

Beste bruksområder

 • Tur og friluftsliv
Produktomtaler
(0)
Produktet har ingen produktomtaler
0
Spørsmål og svar
Varemerke

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet

Bli medlem!

Få velkomstrabatt, nyheter, tips og råd, bursdagsgave, ordreoversikt, eksklusive tilbud og mer!

Personvernerklæring
Kjøpsvilkår
Cookies