KundeserviceReturinfo
Hilleberg Saivo rødt Hilleberg
Hilleberg Saivo rødt Hilleberg
Hilleberg Saivo rødt Hilleberg
Rød
Hilleberg Saivo grønt
Hilleberg Saivo rødt
Hilleberg
P101708

Hilleberg Saivo rødt

price17 799,-
Utsolgt
 • Sterkt tremannstelt fra Hilleberg
 • Håndterer enhver situasjon i all slags vær
 • Ideelt basecamp-telt under krevende forhold
UtsolgtFå varsel
 • Fri frakt over 1000,- Fri frakt over 1000,-
 • 100 dagers åpent kjøp og fri retur 100 dagers åpent kjøp og fri retur
 • Lynrask levering Lynrask levering
Produktbeskrivelse

Et sterkt selvbærende tremannstelt som kan håndtere enhver situasjon i all slags vær. Hilleberg Saivo har alltid vært et enestående tremannstelt for eventyr der den absolutte statiske styrken har vært viktigst. Saivo er blitt redesignet for 2011, og er betydelig forbedret.

Som vanlig gir Kerlon 1800-ytterteltstoffet og 10 mm stenger eksepsjonell styrke, og kuppeldesignen gir svært god statisk styrke som tåler tung snøbelastning. Men nye Saivo deler også mange av egenskapene vi finner i det nye firemannsteltet Saitaris, inkludert vårt nye stangsystem, som er en kombinasjon av gjennomgående stangkanaler, kanaler og klips samt integrerte justerbare stangstrammere. Systemet ble utformet av styrkeårsaker og for å gjøre det lett for én person å sette opp et stort tre- eller firemanns kuppeltelt, også i dårlig vær. I likhet med Saitaris-teltet har også nye Saivo fått Keron-inspirerte fortelt, som er mye mer romslige enn på den gamle versjonen. De beskyttede ventilene på forteltet gir en fantastisk god luftsirkulasjon, i tillegg til den allerede imponerende takventilasjonen. Saivo har den samme bruksprofilen som Saitaris, men for tre personer i stedet for fire: Det er det optimale valget når styrke og stabilitet er det viktigste, og er et ideelt basecamp-telt under de fleste krevende forhold, spesielt i høye fjell, ubeskyttet eller over tregrensen samt i arktiske miljøer. Saivo passer også utmerket til spesielt krevende reiser i ubeskyttede og/eller ubarm- hjertige forhold, eller når det er viktig med romslig komfort.

I likhet med Saitaris passer også Saivo til en rekke bruksområder. Det er et fullkomment telt for de som vil forlate basecamp uten tilsyn over lengre perioder, slik som f.eks. fjellklatrere i avsides- liggende områder. Styrken og vekt/plass-forholdet gjør det samtidig til et ideelt telt for krevende forhold (Saivo brukes ofte av sydpolfarere). Skigåere og padlere, så vel som ørkenfarere, har lenge satt pris på Saivos romslige interiør og fortelt, i tillegg til den selvbærende konstruksjonen og den enkle oppsettingen. Alle disse egenskapene gjør Saivo til et supert telt også for de mer folkelige utfluktene, enten det er campingtur med bil eller en ukes fjelltur i forbindelse med jakten.

Hvert Hillebergtelt leveres med yttertelt, innertelt, barduner, med strammere, stenger, plugger, oppbevaringsposer for telt, stenger og plugger, resevestangdel med reparasjonshylse samt instruksjoner.

“Nettovekt” er innertelt- og yttertelt samt stenger. “Bruttovekt” er telt inkludert alt som følger med.

 • Nettovekt - 4.0 kg
 • Bruttovekt - 5.0 kg
 • Høyde Innvendig - 115 cm
 • Areal Innertelt - 3.7 m²
 • Areal Fortelt - 2 x 1.3 m²
 • Stenger (10 mm) - 4 x 393 cm
 • Teltplugger - 24 Y-Pegs
Tilleggsinformasjon
ModellnavnSAIVO RÖD
FargekodeRødt
VaremerkeHilleberg
Antall soveplasser3
TeltsesongEkspedisjon
TelttypeKuppeltelt
Størrelse1SIZE

Beste bruksområder

 • Tur og friluftsliv
Produktomtaler
(0)
Produktet har ingen produktomtaler
0
Spørsmål og svar
Varemerke

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet

Nyhet: bli medlem!

Få velkomstrabatt, nyheter, tips og råd, bursdagsgave, ordreoversikt, eksklusive tilbud og mer!