-30% på alt* av ryggsekker og bager! Se koden her! 

Hilleberg Tarp 20 UL Grønn Hilleberg
Hilleberg Tarp 20 UL Grønn Hilleberg
-16%
Hilleberg
P101728

Hilleberg Tarp 20 UL Grønn

discounted price3 999,-original price4 749,-
  • Stor og romslig tarp med Kerlon 1200 stoff
  • 4,4 x 4,4m og bare 1,5 kg
  • Genial alene eller som supplement til teltet
Hilleberg Tarp 20 UL Grønn
Hilleberg
101728
101728
Få på lager

Tilbudet varer frem til 16.10.2022 eller så langt lageret rekker.

Produktbeskrivelse

Hilleberg sin Tarp 20 UL er en stor og romslig tarp som med sine 4,4 x 4,4 meter flate lar deg gi en større gruppe ly for vind og vær. Kerlon 1200 duken gir deg den slitestyrken du ønsker samtidig som UL duken er såpass lett at den alltid vil være enkel å pakke med seg i sekken.

Om du drømmer om netter på tur hele året, men gjerne ønsker beskyttelsen om regnet eller uværet skulle komme, eller ganske enkelt bare ønsker deg et ekstra tak over teltet er tarp helt genialt. 

  • Dimensjoner: 4,4 x 4,4m
  • Materiale: Kerlon 1200, 100% 30D Nylon
  • Vekt: 1,5 kg
Tilleggsinformasjon
ModellnavnTARP UL 20 GRÖN
FargekodeGrønt
VaremerkeHilleberg
Antall soveplasser4

Beste bruksområder

  • Tur og friluftsliv
Produktomtaler
(2)
0
Spørsmål og svar
Varemerke

Bo Hilleberg grunnla Hilleberg AB i 1971. På daværende tidspunkt lå virksomheten til foretaket innen skogsektoren, men det var bare starten på utviklingen. I tillegg til å være en skogsvokter, var Bo Hilleberg en ivrig friluftsmann som hadde sett seg trøtt på de tradisjonelle teltene der innerteltet settes opp først, for så å legge på et beskyttende yttertelt. Han hadde lenge fundert på muligheten for å koble sammen både innertelt og yttertelt, men manglet sømkunnskaper til å kunne gjennomføre ideen. I tillegg til å grunnlegge selskapet Hilleberg AB i 1971, møtte han sin fremtidige hustru Renate Neuer, og det skulle vise seg at de to var en vellykket kombinasjon også rent virksomhetsmessig.

Renate laget prototypen av Bos idé: Et telt man kan sette opp raskt, uten å måtte sette opp et innertelt først og deretter legge på beskyttelsen mot regnet. Resten er historie som man sier, og det er ikke uten grunn at man kjenner igjen Hilleberg-telt på polare ekspedisjoner, på høye fjell, i skogen og ellers hvor man ferdes. En Hilleberg-eier kjennetegnes ofte av et stort smil - teltene er enkle å slå opp, veier ikke for mye og holder i år etter år etter år.

Ser mer fra Hilleberg

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet