-30% på alt* av turutstyr!😱 Kode: UTSTYR

Hilleberg Unna rødt Hilleberg
Hilleberg Unna rødt Hilleberg
Hilleberg Unna rødt Hilleberg
Hilleberg
P101722

Hilleberg Unna rødt

price8 199,-
Anbefalt
Utsolgt
 • Frittstående enmannstelt fra Hilleberg
 • Ideelt for leirplasser med begrenset plass
 • God evne til å tåle snøbelastning
Hilleberg Unna rødt
Hilleberg
101722
101722
UtsolgtFå varsel
 • Fri frakt over 1000,- Fri frakt over 1000,-
 • 100 dagers åpent kjøp og fri retur 100 dagers åpent kjøp og fri retur
 • Lynrask levering Lynrask levering
Produktbeskrivelse

Et frittstående enmannstelt som kan slås opp hvor som helst. Det superlette, helt frittstående kuppelteltet Hilleberg Unna forener enkelthet og allsidighet på en enestående måte. Det er ideelt for turer der vekten betyr mye, og på turer hvor det kan være vanskelig å finne gode teltplasser. Med yttertelt i sterk Kerlon 1200-duk, med en rivestyrke på 12 kilo, overgår dette teltet de fleste “ekspedisjonstelt” på markedet.

Unna er et utmerket valg for de fleste turer på utsatte steder over tregrensen. Kuppelkonstruksjonen gir teltet god evne til å tåle snøbelastning, og det er derfor et godt telt også for bruk i baseleir for kortere perioder. Romsligheten og den lave vekten settes pris på når man stadig flytter leir. Istedenfor et stort fortelt har Unna ekstra romslig innertelt der én person har plass nok både seg selv og sin pakning. Det er også fullt mulig å sove to personer i teltet.Ved å løsne det ene hjørnet på innerteltet kan man få et mindre fortelt samtidig som innerteltet holder seg tørt selv om man går ut og inn av teltet når det regner.

Unna er helt frittstående og er derfor et suverent telt å sette opp overalt, på fjellhyller, smale fjellrygger, i tett skog og naturligvis på mer normale teltplasser. Som “singeltelt” gir det et meget generøst rom innvendig. Når det dessuten både er stabilt og lett er det ikke rart at Unna er blitt en favoritt blant mange brukere, som kajakkpadlere, “jorden rundt-backpakkere”, sykkelturister, alpinister og friluftsmennesker.

Hvert Hillebergtelt leveres med yttertelt, innertelt, barduner, med strammere, stenger, plugger, oppbevaringsposer for telt, stenger og plugger, resevestangdel med reparasjonshylse samt instruksjoner.

“Nettovekt” er innertelt- og yttertelt samt stenger. “Bruttovekt” er telt inkludert alt som følger med.

 • Nettovekt - 1.5 kg
 • Bruttovekt - 2.1 kg
 • Høyde Innvendig - 100 cm
 • Areal Innertelt - 2.5 m²
 • Stenger (9 mm) - 2 x 387 cm
 • Teltplugger - 12 V-Pegs
Tilleggsinformasjon
ModellnavnUNNA RÖD
FargekodeRødt
VaremerkeHilleberg
Antall soveplasser1
Teltsesong4-sesongs
TelttypeKuppeltelt

Beste bruksområder

 • Tur og friluftsliv
Produktomtaler
(0)
Produktet har ingen produktomtaler
0
Spørsmål og svar
Varemerke

Bo Hilleberg grunnla Hilleberg AB i 1971. På daværende tidspunkt lå virksomheten til foretaket innen skogsektoren, men det var bare starten på utviklingen. I tillegg til å være en skogsvokter, var Bo Hilleberg en ivrig friluftsmann som hadde sett seg trøtt på de tradisjonelle teltene der innerteltet settes opp først, for så å legge på et beskyttende yttertelt. Han hadde lenge fundert på muligheten for å koble sammen både innertelt og yttertelt, men manglet sømkunnskaper til å kunne gjennomføre ideen. I tillegg til å grunnlegge selskapet Hilleberg AB i 1971, møtte han sin fremtidige hustru Renate Neuer, og det skulle vise seg at de to var en vellykket kombinasjon også rent virksomhetsmessig.

Renate laget prototypen av Bos idé: Et telt man kan sette opp raskt, uten å måtte sette opp et innertelt først og deretter legge på beskyttelsen mot regnet. Resten er historie som man sier, og det er ikke uten grunn at man kjenner igjen Hilleberg-telt på polare ekspedisjoner, på høye fjell, i skogen og ellers hvor man ferdes. En Hilleberg-eier kjennetegnes ofte av et stort smil - teltene er enkle å slå opp, veier ikke for mye og holder i år etter år etter år.

Ser mer fra Hilleberg

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet