-30% på alt* av turutstyr!😱 Kode: UTSTYR

Hilleberg Vindsekk 2 Rød Hilleberg
Hilleberg Vindsekk 2 Rød Hilleberg
-20%
Hilleberg
P859240

Hilleberg Vindsekk 2 Rød

discounted price1 199,-original price1 500,-
 • Vindsekk til 2 personer
 • Fungerer som bivakksekk for i nødstilfeller
 • Ypperlig som midlertidig vindskydd på tur
Hilleberg Vindsekk 2 Rød
Hilleberg
859240
859240
På lager

Se alle produktene i salget!

Tilbudet er gyldig ut 23.04.2023, eller så langt lageret rekker.

 • Fri frakt over 1000,- Fri frakt over 1000,-
 • 100 dagers åpent kjøp og fri retur 100 dagers åpent kjøp og fri retur
 • Lynrask levering Lynrask levering
Produktbeskrivelse

Et enkelt, lett og utrolig allsidig “multiverktøy” som enhver eventyrer bør ha med seg på tur.

Vindsekken skulle opprinnelig være en nød-bivuakk for opptil tre personer, men har vist seg å være like nyttig som en midlertidig beskyttelse mot barske forhold under skiturer og for fjellturer og klatreekspedisjoner. Denne nye, oppgraderte vindsekken har beholdt det pustende og vannavvisende materialet foran (nå gul), og har fått en helt vanntett, silikon- belagt nylonrygg for bedre funksjonalitet i snø eller svært våte forhold.

Midlertidig beskyttelse

For rask beskyttelse bruker du vindsekkens hjørneløkker til å sette opp en vindskjerm. Hvis du vil ha mer beskyttelse, kryper du ganske enkelt inn i vindsekken. Ideelt sett bør man grave ut et hull i snøen eller finne et sted som ligger i ly for vinden. Men når du er inni sekken, kan du ta en matbit og hvile deg, skifte klær, og til og med reparere utstyr eller utføre enkel førstehjelp. Vindsekkens vanntette rygg og pustende front, glidelåsen og snøreåpningen gjør at den også kan brukes som soveposetrekk ved tarp-camping.

Nødbruk

Vindsekken er utrolig allsidig. Som nød-bivuakk har den plass til opptil tre personer med ligge- underlag og soveposer. En integrert sikkerhetsline hindrer vindsekken i å blåse vekk mens du kryper inn eller ut av den, og fire hjørneløkker lar deg forankre den i ubeskyttet terreng. Glidelåsen ved hodet er firedelt for å lage åpninger for hodet eller for ventilasjon, og du kan lukke den rundt bena ved å dra i et snøre. Den vanntette ryggen og pustende fronten gjør den godt egnet for bruk i snøhuler, og den kan også settes opp, med den røde siden opp, som et nødflagg for å varsle redningstjenesten, eller den kan settes opp som en improvisert tarp.

 • Vindsekk fra Hilleberg
 • Kan brukes i nødsituasjoner i som midlertidig vindskydd
 • Passer til 2 personer
 • Vannavvisende, ventilerende fremside
 • Vanntett, silikonbelagt bakside
 • Mål: 210x145cm
 • Vekt: 460g
Tilleggsinformasjon
ModellnavnVindsäck 2
FargekodeRöd
VaremerkeHilleberg

Beste bruksområder

 • Ekspedisjon
 • Topptur og alpinisme
Produktomtaler
(4)
0
Spørsmål og svar
Varemerke

Bo Hilleberg grunnla Hilleberg AB i 1971. På daværende tidspunkt lå virksomheten til foretaket innen skogsektoren, men det var bare starten på utviklingen. I tillegg til å være en skogsvokter, var Bo Hilleberg en ivrig friluftsmann som hadde sett seg trøtt på de tradisjonelle teltene der innerteltet settes opp først, for så å legge på et beskyttende yttertelt. Han hadde lenge fundert på muligheten for å koble sammen både innertelt og yttertelt, men manglet sømkunnskaper til å kunne gjennomføre ideen. I tillegg til å grunnlegge selskapet Hilleberg AB i 1971, møtte han sin fremtidige hustru Renate Neuer, og det skulle vise seg at de to var en vellykket kombinasjon også rent virksomhetsmessig.

Renate laget prototypen av Bos idé: Et telt man kan sette opp raskt, uten å måtte sette opp et innertelt først og deretter legge på beskyttelsen mot regnet. Resten er historie som man sier, og det er ikke uten grunn at man kjenner igjen Hilleberg-telt på polare ekspedisjoner, på høye fjell, i skogen og ellers hvor man ferdes. En Hilleberg-eier kjennetegnes ofte av et stort smil - teltene er enkle å slå opp, veier ikke for mye og holder i år etter år etter år.

Ser mer fra Hilleberg

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet