-30% på alle* klær og hundeutstyr! Se kodene her! 

Houdini M's Desoli Boxers True Black Houdini Sportswear
Houdini M's Desoli Boxers True Black Houdini Sportswear
Houdini M's Desoli Boxers True Black Houdini Sportswear
Houdini M's Desoli Boxers True Black Houdini Sportswear

Houdini M's Desoli Boxers True Black

price499,-
 • Boxershorts i 100% Merinoull
 • Holder varmen når det er kaldt og svaler når det er varmt
 • Funker perfekt til skikjøring, sykling, vandring og klatring
Houdini M's Desoli Boxers True Black
258414
Houdini Sportswear
907031
907031
Velg størrelse
Produktbeskrivelse

Desoli Boxers holder deg varm når det er kaldt ute, men har også en svalende effekt når det er varmt. Merinoull holder varmen selv om det blir vått, og er naturlig lukthemmende. Produktet er fullstendig sirkulært, laget av fornybare fibre, og er både resirkulerbart og biologisk nedbrytbart.

La naturen gjøre jobben – det er det enkle konseptet bak disse boxershortsene i 100 % merinoull. La det lette og allsidige baselaget holde deg varm på fjellet, i byen og overalt der i mellom. Funker perfekt til skikjøring, sykling, vandring og klatring.

Designavdelingen i Houdini har brukt årevis på å finne det perfekte stoffet i ren merinoull. Det var ikke lett å finne et stoff som levde opp til deres standarder for ytelse, komfort og bærekraft, men bestemte seg til slutt for Solid Merino, et fantastisk stoff laget av 100 % australsk merinoull som er garantert mulesingfri.

 • Naturlig lukthemmende og antistatisk
 • Mulesingfri
 • Fornybar og biologisk nedbrytbar
 • Resirkulerbar
 • Passform: Smal
 • Materialvekt: 150 g/kvm
 • Materiale: Solid Merino™ - 100% Merinoull, 17,5 µm
 • Vekt: 64g
Tilleggsinformasjon
Modellnr.258414
ModellnavnM's Desoli Boxers
FargekodeTrue Black
VaremerkeHoudini Sportswear
Tilpasset brukerHerre
MaterialeMerinoull

Beste bruksområder

 • Hverdag og aktiv livsstil
 • Tur og friluftsliv
 • Klatring
Produktomtaler
(0)
Produktet har ingen produktomtaler
0
Spørsmål og svar
Varemerke
Houdini Sportswear

Houdini Sportswear er et svensk firma som lager tekniske og funksjonelle klær med minimal miljøpåvirkning. Houdini har siden starten i 1993 utviklet produkter som - i tillegg til å holde deg varm og tørr - gir eksepsjonell bevegelsesfrihet, har progressiv design og utmerket ytelse. Ideen om å ta komfort til en ny dimensjon har siden den gang resultert i et komplett utvalg – fra undertøy til skallplagg. Den progressive og kompromissløse innstillingen til ytelse, stil og bærekraft er tydelig. Houdini ser at samspillet mellom miljø, etikk og økonomi er både selvsagt og nødvendig for at de skal kunne fortsette å eksistere på en fremgangsrik måte i mange år fremover. Deres holdbarhetsarbeid har ingen tidsgrense eller begrensning til enkelte kolleksjoner, men er heller en konstant pågående prosess.

Houdini har flyttet flesteparten av sine produkter fra en lineær produksjonssyklus til en sirkulær, der produktene kan gjenvinnes i et lukket system. For å forlenge produktets levetid ytterligere, samt økonomisere med ressurser, har Houdini noe de kaller sine ”Re-prosjekt” der de tilbyr reparasjoner, second-hand, utleie og gjenvinning (repair, reuse, rent, recycle). Med en åpen, lidenskapelig og overbevisende innstilling jobber Houdini videre med mål om å nå visjonen med maksimal opplevelse og minimal negativ påvirkning på miljøet.

Houdini - Explore the urban outdoors

Ser mer fra Houdini Sportswear
Størrelsesguide

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet