-30% på alt* av turutstyr!😱 Kode: UTSTYR

Houdini M's Mono Air Houdi Blue Illusion Houdini Sportswear
Houdini M's Mono Air Houdi Blue Illusion Houdini Sportswear
Houdini M's Mono Air Houdi Blue Illusion Houdini Sportswear
Houdini M's Mono Air Houdi Blue Illusion Houdini Sportswear
Houdini M's Mono Air Houdi Blue Illusion Houdini Sportswear
Houdini M's Mono Air Houdi Blue Illusion Houdini Sportswear
Houdini M's Mono Air Houdi Blue Illusion Houdini Sportswear
Blå
Houdini M's Mono Air Houdi Baremark Green
Houdini M's Mono Air Houdi Blue Illusion

Houdini M's Mono Air Houdi Blue Illusion

price1 999,-
 • Lett og varm fleecejakke med hette til herre
 • Laget i resirkulerte og resirkulerbare materialer
 • Ideell til utendørsaktiviteter som vandring og klatring
Houdini M's Mono Air Houdi Blue Illusion
220714
Houdini Sportswear
120-9033
120-9033
Velg størrelse
 • Fri frakt over 1000,- Fri frakt over 1000,-
 • 100 dagers åpent kjøp og fri retur 100 dagers åpent kjøp og fri retur
 • Lynrask levering Lynrask levering
Produktbeskrivelse

Lett og varm fleecejakke med hette til menn. Innovativ stoffkonstruksjon som forhindrer mikrofibre fra å løsne. Laget av resirkulerte og resirkulerbare fibre. 

Mono Air Houdi er en verdensinnovasjon som tar oss et stort steg videre mot en avfallsfri verden. Det lette og stretchy stoffet er designet for å minimere tap av mikrofibre. Uendelig lange fibre er fanget i små luftlommer med et ytterstoff på hver side. Resultatet er et mykt og varmt stoff som mister mer enn fem ganger så få mikrofibre som en vanlig fleece av topp kvalitet. Den reduserer ikke bare plastavfall. Den er faktisk laget av resirkulert polyester, og takket være det ene (mono) materialet, er den fullstendig resirkulerbar. Mono Air Houdi er designet for å vare i årevis og når den til slutt slites ut kan materialet bli til nye kilder, fremfor tekstilavfall.

Stoffet, som er laget i USA av Polartec®, heter Power Air Lett, og er stretchy, pustende og har et supert varme-til-vekt forhold. Det passer perfekt under en skalljakke eller alene som et lett ytterlag. Perfekt til skikjøring, klatring, vandring eller andre utendørs aktiviteter. Den slitesterke overflaten og høye kvaliteten vil vare i mange år med godt bruk. Plagget er designet med en atletisk passform, med en ettersittende hette og forlengede ermer med hull til tomlene for økt komfort.

Hvis du ser etter en lett, varm og allsidig fleecejakke, og samtidig vil bidra til en avfallsfri verden, finnes det ikke bedre valg enn Mono Air Houdi. Den er det perfekte eksempelet på et produkt hvor innovasjon driver både ytelse og bærekraft fremover.

 • Supert varme-til-vekt forhold
 • Fireveis stretch
 • Forlengede ermer med hull til tomlene
 • Toveis glidelås i front
 • Sidelommer med glidelås og innerlommer til stæsj
 • Justerbar hette og nederst
 • Mister 80 % mindre mikrofibre enn en konvensjonell fleece
 • Laget av resirkulerte og resirkulerbare fibre
 • Bluesign®-sertifisert
 • Passform: normal
 • Materiale: Polartec® Power Air - 73% resirkulert polyester 27% elastrelle-polyester
 • Vekt: 580 g
Tilleggsinformasjon
Modellnr.220714
ModellnavnM's Mono Air Houdi
Fargekodeblue illusion
VaremerkeHoudini Sportswear
Tilpasset brukerHerre
MaterialeAndre materialblandinger

Beste bruksområder

 • Hverdag og aktiv livsstil
 • Klatring
 • Tur og friluftsliv
Bærekraft

Bluesign®

Produkter som er sertifisert enligt sertifiseringene bluesign® PRODUCT eller bluesign® APPROVED får filter verdien “Bluesign” i vårt filter “Bærekraft”.
En bluesign® PRODUCT sertifisering sikkerstiller at produktets alle tekstil komponenter er bluesign® APPROVED sertifisert og at produktet kommer fra en bluesign® SYSTEM PARTNER.
En bluesign® APPROVED sertifisering sikkerstiller at et tekstil material som en del av et produkt er sertifiert etter bluesigns krav på produksjonen.

Produktomtaler
(2)
0
Spørsmål og svar
Varemerke
Houdini Sportswear

Houdini Sportswear er et svensk firma som lager tekniske og funksjonelle klær med minimal miljøpåvirkning. Houdini har siden starten i 1993 utviklet produkter som - i tillegg til å holde deg varm og tørr - gir eksepsjonell bevegelsesfrihet, har progressiv design og utmerket ytelse. Ideen om å ta komfort til en ny dimensjon har siden den gang resultert i et komplett utvalg – fra undertøy til skallplagg. Den progressive og kompromissløse innstillingen til ytelse, stil og bærekraft er tydelig. Houdini ser at samspillet mellom miljø, etikk og økonomi er både selvsagt og nødvendig for at de skal kunne fortsette å eksistere på en fremgangsrik måte i mange år fremover. Deres holdbarhetsarbeid har ingen tidsgrense eller begrensning til enkelte kolleksjoner, men er heller en konstant pågående prosess.

Houdini har flyttet flesteparten av sine produkter fra en lineær produksjonssyklus til en sirkulær, der produktene kan gjenvinnes i et lukket system. For å forlenge produktets levetid ytterligere, samt økonomisere med ressurser, har Houdini noe de kaller sine ”Re-prosjekt” der de tilbyr reparasjoner, second-hand, utleie og gjenvinning (repair, reuse, rent, recycle). Med en åpen, lidenskapelig og overbevisende innstilling jobber Houdini videre med mål om å nå visjonen med maksimal opplevelse og minimal negativ påvirkning på miljøet.

Houdini - Explore the urban outdoors

Ser mer fra Houdini Sportswear
Størrelsesguide

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet