-35% på alt* av sko og støvler!😱 Kode: SKO

Houdini Power Hat True Black Houdini Sportswear
Houdini Power Hat True Black Houdini Sportswear
Sort
Houdini Power Hat Baremark Green
Houdini Power Hat Blue Illusion
Houdini Power Hat True Black

Houdini Power Hat True Black

price399,-
Utsolgt
 • Kombinert lue og hals
 • Myk, varm og behagelig fleece-kvalitet
 • Passer perfekt til utendørsaktiviteter i kaldt vær
Houdini Power Hat True Black
320624
Houdini Sportswear
122-8491
122-8491
Velg størrelse
 • Fri frakt over 1000,- Fri frakt over 1000,-
 • 100 dagers åpent kjøp og fri retur 100 dagers åpent kjøp og fri retur
 • Lynrask levering Lynrask levering
Produktbeskrivelse

Kombinert lue og hals i lett og stretchy Polartec® Power Stretch® Pro™. Multifunksjonell minimalisme på sitt beste. 

Det er mange måter å bruke Power Hat på, takket være kontruksjonen med en strammesnor. Stram den, og du har en fin, varm fleecelue. Åpne den, og du har den perfekte halsen du kan ha over ansiktet på de skikkelige kalde dagene i bakken. Eller kanskje du foretrekker å bruke den som et pannebånd? Power Hat er allsidighet på sitt beste.

Stoffet, Power Stretch® Pro fra Polartec®, er sannsynligvis det beste fleecestoffet på markedet. Det er varmt, stretchy og veldig slitesterkt. Det kan brukes i årevis, og fortsatt se nytt ut.

 • Justerbar konstruksjon med strammesnor
 • Lett, varm og slitesterk
 • Bluesign®-sertifisert
 • Laget i Polartec® Power Stretch® Pro™
 • 57% polyester 33% polyamid 10% elastan
 • Vekt: 35 g
Tilleggsinformasjon
Modellnr.320624
ModellnavnPower Hat
FargekodeTrue Black
VaremerkeHoudini Sportswear
Tilpasset brukerUnisex
MaterialeSyntet

Beste bruksområder

 • Hverdag og aktiv livsstil
 • Tur og friluftsliv
 • Klatring
Bærekraft

Bluesign®

Produkter som er sertifisert enligt sertifiseringene bluesign® PRODUCT eller bluesign® APPROVED får filter verdien “Bluesign” i vårt filter “Bærekraft”.
En bluesign® PRODUCT sertifisering sikkerstiller at produktets alle tekstil komponenter er bluesign® APPROVED sertifisert og at produktet kommer fra en bluesign® SYSTEM PARTNER.
En bluesign® APPROVED sertifisering sikkerstiller at et tekstil material som en del av et produkt er sertifiert etter bluesigns krav på produksjonen.

Produktomtaler
(0)
Produktet har ingen produktomtaler
0
Spørsmål og svar
Varemerke
Houdini Sportswear

Houdini Sportswear er et svensk firma som lager tekniske og funksjonelle klær med minimal miljøpåvirkning. Houdini har siden starten i 1993 utviklet produkter som - i tillegg til å holde deg varm og tørr - gir eksepsjonell bevegelsesfrihet, har progressiv design og utmerket ytelse. Ideen om å ta komfort til en ny dimensjon har siden den gang resultert i et komplett utvalg – fra undertøy til skallplagg. Den progressive og kompromissløse innstillingen til ytelse, stil og bærekraft er tydelig. Houdini ser at samspillet mellom miljø, etikk og økonomi er både selvsagt og nødvendig for at de skal kunne fortsette å eksistere på en fremgangsrik måte i mange år fremover. Deres holdbarhetsarbeid har ingen tidsgrense eller begrensning til enkelte kolleksjoner, men er heller en konstant pågående prosess.

Houdini har flyttet flesteparten av sine produkter fra en lineær produksjonssyklus til en sirkulær, der produktene kan gjenvinnes i et lukket system. For å forlenge produktets levetid ytterligere, samt økonomisere med ressurser, har Houdini noe de kaller sine ”Re-prosjekt” der de tilbyr reparasjoner, second-hand, utleie og gjenvinning (repair, reuse, rent, recycle). Med en åpen, lidenskapelig og overbevisende innstilling jobber Houdini videre med mål om å nå visjonen med maksimal opplevelse og minimal negativ påvirkning på miljøet.

Houdini - Explore the urban outdoors

Ser mer fra Houdini Sportswear
Størrelsesguide

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet