-30% på alt* til løp og trening og -30% på alt* til barn. Se kodene her!

Houdini W's Adventure Tights True Black Houdini Sportswear
Houdini W's Adventure Tights True Black Houdini Sportswear
Houdini W's Adventure Tights True Black Houdini Sportswear
Houdini W's Adventure Tights True Black Houdini Sportswear
Houdini W's Adventure Tights True Black Houdini Sportswear
Houdini W's Adventure Tights True Black Houdini Sportswear
Houdini W's Adventure Tights True Black Houdini Sportswear
Houdini W's Adventure Tights True Black Houdini Sportswear

Houdini W's Adventure Tights True Black

price1 299,-
 • Lette, elastiske og slitesterke tights til dame
 • For alle typer utendørsopplevelser
 • Laget av resirkulert og resirkulerbart polyesterstoff som gjør plagget fullstendig sirkulært
Velg størrelse
Produktbeskrivelse

Lette, elastiske og slitesterke ytelsestights til dame for alle typer utendørsopplevelser. Laget av resirkulert og resirkulerbart polyesterstoff, noe som gjør plagget fullstendig sirkulært.

Adventure tights til herre er laget i et klassisk 205 g/m² stoff, som er en vekt som du vil kjenne igjen fra andre trenings- eller løpetights.  Men dette stoffet er langt fra ordinært. I stedet for å blande inn elastan for å oppnå strekk, er tightsene laget i ren polyester med en mekanisk elastikk gitt av strikketeknologien.  Fordelen er at du får en varmere og «tørrere» følelse sammenlignet med elastantights, som er veldig behagelig mot huden, og mye mer egnet for å kle seg lagvis. Det er også fukttransporterende og tørker mye raskere.

Det rene polyesterstoffet muliggjør også en sirkulær design, der Houdini bruker 57 % resirkulerte og fullt resirkulerbare fibre.  I stedet for å bare bli søppel på slutten av levetiden, kan råmaterialene i produktet resirkuleres og gjøres om til nye nyttige ting i en fantastisk endeløs sirkel.  Adventure tights til herre har to svært nyttige stæsj-lommer på utsiden av låret, linning med minimal klumping for ekstra komfort og løpesnor i midjen for å justere passformen. 

Med Adventure tights har Houdinis designavdeling tatt et klassisk plagg, men lagt til lag av smarthet, både når det gjelder funksjonalitet og bærekraft.  Det er det perfekte valget hvis du leter etter et par allsidige tights til løping, trening, klatring eller fotturer, og samtidig gjøre noe bra for planeten vår.

 • Lett og elastisk
 • Fukttransporterende og hurtigtørkende
 • Stæsj-lommer på lårene
 • Løpesnor i midjen
 • Fullstendig resirkulerbar
 • Stoff laget i Japan
 • Plagg laget i Litauen
 • Passform: Smal
 • Materiale: 57 % resirkulert polyester, 43% polyester
 • Vekt: 190 g
Tilleggsinformasjon
Modellnr.840013
ModellnavnW's Adventure Tights
FargekodeTrue Black
VaremerkeHoudini Sportswear
Tilpasset brukerDame

Beste bruksområder

 • Løp og trening
Produktomtaler
(1)
0
Spørsmål og svar
Varemerke
Houdini Sportswear

Houdini Sportswear er et svensk firma som lager tekniske og funksjonelle klær med minimal miljøpåvirkning. Houdini har siden starten i 1993 utviklet produkter som - i tillegg til å holde deg varm og tørr - gir eksepsjonell bevegelsesfrihet, har progressiv design og utmerket ytelse. Ideen om å ta komfort til en ny dimensjon har siden den gang resultert i et komplett utvalg – fra undertøy til skallplagg. Den progressive og kompromissløse innstillingen til ytelse, stil og bærekraft er tydelig. Houdini ser at samspillet mellom miljø, etikk og økonomi er både selvsagt og nødvendig for at de skal kunne fortsette å eksistere på en fremgangsrik måte i mange år fremover. Deres holdbarhetsarbeid har ingen tidsgrense eller begrensning til enkelte kolleksjoner, men er heller en konstant pågående prosess.

Houdini har flyttet flesteparten av sine produkter fra en lineær produksjonssyklus til en sirkulær, der produktene kan gjenvinnes i et lukket system. For å forlenge produktets levetid ytterligere, samt økonomisere med ressurser, har Houdini noe de kaller sine ”Re-prosjekt” der de tilbyr reparasjoner, second-hand, utleie og gjenvinning (repair, reuse, rent, recycle). Med en åpen, lidenskapelig og overbevisende innstilling jobber Houdini videre med mål om å nå visjonen med maksimal opplevelse og minimal negativ påvirkning på miljøet.

Houdini - Explore the urban outdoors

Ser mer fra Houdini Sportswear
Størrelsesguide

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet