NÅ: -30% på hele* butikken🎅🏻 Se koden her! 

Houdini Zissou Hat Rock Black Houdini Sportswear
Houdini Zissou Hat Rock Black Houdini Sportswear

Houdini Zissou Hat Rock Black

price449,-
Houdini Zissou Hat Rock Black
372524
Houdini Sportswear
219650
219650
Velg størrelse
  • Fri frakt over 1000,- Fri frakt over 1000,-
  • 100 dagers åpent kjøp og fri retur 100 dagers åpent kjøp og fri retur
  • Lynrask levering Lynrask levering
Produktbeskrivelse

Varm lue i 100% merinoull som vil holde hodet varmt i de kalde månedene. Designen er inspirert av den klassiske retro "ski lua" men er litt høyere enn den i form. Ullen holder varmen selv når det er vått og transporterer fuktighet vekk

Tekniske detaljer og material:

  • Laget fra fornybare og biologisk nedbrytbare fibre.
  • Materiale: 100% Fin trådet ull
Tilleggsinformasjon
Modellnr.372524
ModellnavnZissou Hat
FargekodeRock Black
VaremerkeHoudini Sportswear
Tilpasset brukerUnisex
MaterialeMerinoull

Beste bruksområder

  • Hverdag og aktiv livsstil
  • Klatring
  • Tur og friluftsliv
Produktomtaler
(4)
0
Spørsmål og svar
Varemerke
Houdini Sportswear

Houdini Sportswear er et svensk firma som lager tekniske og funksjonelle klær med minimal miljøpåvirkning. Houdini har siden starten i 1993 utviklet produkter som - i tillegg til å holde deg varm og tørr - gir eksepsjonell bevegelsesfrihet, har progressiv design og utmerket ytelse. Ideen om å ta komfort til en ny dimensjon har siden den gang resultert i et komplett utvalg – fra undertøy til skallplagg. Den progressive og kompromissløse innstillingen til ytelse, stil og bærekraft er tydelig. Houdini ser at samspillet mellom miljø, etikk og økonomi er både selvsagt og nødvendig for at de skal kunne fortsette å eksistere på en fremgangsrik måte i mange år fremover. Deres holdbarhetsarbeid har ingen tidsgrense eller begrensning til enkelte kolleksjoner, men er heller en konstant pågående prosess.

Houdini har flyttet flesteparten av sine produkter fra en lineær produksjonssyklus til en sirkulær, der produktene kan gjenvinnes i et lukket system. For å forlenge produktets levetid ytterligere, samt økonomisere med ressurser, har Houdini noe de kaller sine ”Re-prosjekt” der de tilbyr reparasjoner, second-hand, utleie og gjenvinning (repair, reuse, rent, recycle). Med en åpen, lidenskapelig og overbevisende innstilling jobber Houdini videre med mål om å nå visjonen med maksimal opplevelse og minimal negativ påvirkning på miljøet.

Houdini - Explore the urban outdoors

Ser mer fra Houdini Sportswear
Størrelsesguide

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet