-30% rabatt ved kjøp av trøye+longs! Mer info her! 

Produktbeskrivelse

Solid leggings til herre som er designet for å hjelpe til med å regulere kroppstemperaturen slik at det er komfortabel å ha på seg på en aktiv vinterdag. 260 ZoneKnit™ Leggings har 100% ren og naturlig merinoull.

ZoneKnit™ består av konstruert kroppskartleggingsteknologi for å regulere kroppstemperaturen din og la huden din puste i høyintensiv aktivitet. Den er utstyrt med kile for mobilitet og komfort og flatlock-sømmer for å forhindre friksjon.

  • Leggings til herre
  • Temperaturregulerende
  • Kile for mobilitet
  • Flatlock-sømmer hindrer friksjon
  • ZoneKnit™ kroppskartleggingsteknologi
  • Materiale: 100% Merinoull
  • Vekt: 230 (Str. M)
Tilleggsinformasjon
Modellnr.0A56HG
ModellnavnMen ZoneKnit™ 260 Leggings
FargekodeBLACK/JET HTHR/CB
VaremerkeIcebreaker
Tilpasset brukerHerre
MaterialeMerinoull

Beste bruksområder

  • Tur og friluftsliv
Produktomtaler
(0)
Produktet har ingen produktomtaler
0
Spørsmål og svar
Varemerke

Icebreaker er en produsent av funksjonelle merinoullklær fra New Zealland. De har siden 1994 utviklet undertøy, treningsklær og friluftsklær med god passform. All merinoull fra Icebreaker er garantert ikke fra mulesing. Ullen kommer ifra sertifiserte farmere og hvert plagg er merket med en unik kode som kan spores på Icebreakers hjemmeside for å se merinoullens opphav.

Merinoullens har mange gode egenskaper som holder deg varm og tørr ved å effektivt transportere bort svette og fuktighet samtidig som den isolerer. Merinoullen er naturlig motstanddyktig mot bakteri og vond lukt, slik at du kan bruke plagget flere ganger mellom hver vask. Takket være merinoullens lange og fine fibere så kjennes den veldig myk mot huden og gir en komfort uten kiling.

Fjellsport har et stort utvalg av undertøy til herre og dame, samt mellomlag til herre og dame.

Icebreaker - Nature is better than plastic

Ser mer fra Icebreaker

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet