-15% ekstra rabatt på OUTLET! Se koden her! 

Produktbeskrivelse

Enten du sitter i sofaen hjemme, foran peisen eller i bilen er det ikke mange bukser som er så behagelige og lune som denne Crush Pants fra Icebreaker.

Merinoull har mange gode egenskaper som holder deg varm og tørr gjennom å effektivt transportere bort svette og fukt samtidig som den isolerer. Merinoull er naturlig resistent mot bakterier og dårlig lukt, som gjør at du kan bruke plagget flere ganger mellom hver vask. Takket være merinoullens lange og fine fibre så kjennes den veldig myk mot huden og gir en komfort som ikke klør.

  • Komfortabel  og myk joggebukse
  • Naturlig resistent mot bakterier og dårlig lukt
  • Snøring i livet
  • Materiale: 88% merinoull, 9% nylon, 3% Lycra®
Tilleggsinformasjon
Modellnr.102196
ModellnavnWmns Crush Pants
FargekodeGritstone HTHR
VaremerkeIcebreaker
Tilpasset brukerDame

Beste bruksområder

  • Løp og trening
  • Tur og friluftsliv
Produktomtaler
(3)
0
Spørsmål og svar
Varemerke

Icebreaker er en produsent av funksjonelle merinoullklær fra New Zealland. De har siden 1994 utviklet undertøy, treningsklær og friluftsklær med god passform. All merinoull fra Icebreaker er garantert ikke fra mulesing. Ullen kommer ifra sertifiserte farmere og hvert plagg er merket med en unik kode som kan spores på Icebreakers hjemmeside for å se merinoullens opphav.

Merinoullens har mange gode egenskaper som holder deg varm og tørr ved å effektivt transportere bort svette og fuktighet samtidig som den isolerer. Merinoullen er naturlig motstanddyktig mot bakteri og vond lukt, slik at du kan bruke plagget flere ganger mellom hver vask. Takket være merinoullens lange og fine fibere så kjennes den veldig myk mot huden og gir en komfort uten kiling.

Fjellsport har et stort utvalg av undertøy til herre og dame, samt mellomlag til herre og dame.

Icebreaker - Nature is better than plastic

Ser mer fra Icebreaker
Størrelsesguide

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet