NÅ: -30% på hele* butikken🎅🏻 Se koden her! 

Produktbeskrivelse

Dala Biosole™ fra Icebug er en myk og varm slip-on-støvel som er veldig enkel å bruke, det er ingen glidelåser eller lisser å styre med. Overdelen er av vannavstøtende semsket skinn og fôret er av ull for å holde føttene tørre og varme på de kaldeste vinterdagene. Den luftige ullen gir fantastisk isolasjon og lunhet. Kragen er laget av smooth Yulex, et bio-basert materiale laget av FSC-sertifisert naturlig gummi. Mellomsålen av Biosole™ går opp på foten, og gir både en beskyttelse mot slaps og snø, men også et tidløst utseende.

Med Biosole™ yttersåle er den syntetiske gummien erstattet med naturgummi – og dermed reduseres oljeforbruket. Naturgummi har rundt halvparten så stor klimapåvirkning som syntetgummi. Biosole™ er laget av 90% ikke-oljebaserte komponenter, hvorav 62% er naturgummi. Gummiblandingen gir et godt grep året rundt og holder seg myk og fleksibel ved alle temperaturer. Biosole™ er svært slitesterk, og sålen holder lenge.

Bærekraftige høydepunkter:
- Biosole™-yttersålen inneholder 62% naturgummi
- Overdel av semsket skinn som er gull-sertifisert av LWG
- Den elastiske overdelen er laget av Yulex som betyr at 85% av gummien er FSC-sertifisert og naturlig
- Yulex-fôr laget av 89-100% resirkulert polyesterstoff

  • Vannavstøtende
  • Varmt ullfór
  • Lest: Normal
  • Overdel: Semsket skinn (LWG gull-sertifisert)
  • Innersåle: BLOOM® Foam EVA fôret med Woolpower® resirkulert merinoullfilt (Uttakbar)
  • Mellomsåle: Lettvekts EVA med 20 % BLOOM® Foam
  • Yttersåle: Biosole™, piggfri firesesongers gummi
  • Fór: 70% resirkulert ull, 30% resirkulert polyester
Tilleggsinformasjon
Modellnr.I01001-0
ModellnavnDala Biosole
FargekodeBlack
VaremerkeIcebug
Tilpasset brukerUnisex

Beste bruksområder

  • Hverdag og aktiv livsstil
  • Tur og friluftsliv
Produktomtaler
(0)
Produktet har ingen produktomtaler
0
Spørsmål og svar
Varemerke

Icebug ble grunnlagt i Gøteborg i 2001 og er i dag verdens ledende produsent av sko med godt grep på snø og is.  Icebug er mest kjent for sine piggsko med den patenterte teknologien Bugrip, en unik teknologi som gir markedets beste kombinasjon av grep og komfort.  Icebug leverer i dag sko i mange forskjellige segmenter, bla løpesko for både asfalt, sti og is samt orienterings sko til de proffe utøverne.  Du finner også daglig sko, både for Hiking og Lifestyle, både til sommer og vinterbruk. Felles for alle modellene er at de har godt grep.

Utover å lage sko med verdens beste grep er Icebug en stor pådriver for å gjøre skoindustrien mere miljøvennlig.  Icebug ble verdens første klimapositive sko produsent, noe som innebærer at man kompenserer for mer karbondioksid en man slipper ut.  Med andre ord – vi påvirker klimaet i verden positivt når vi selger en Icebug sko.

Icebug – Safe grip, free mind

 

Ser mer fra Icebug

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet