-30% på alle* sko og -30% på alt* til barn. Se kodene her!

Icebug Eli Women Rb9x Crimson Icebug
Icebug Eli Women Rb9x Crimson Icebug
Icebug Eli Women Rb9x Crimson Icebug
Icebug Eli Women Rb9x Crimson Icebug
Icebug Eli Women Rb9x Crimson Icebug
Icebug
FS122815

Icebug Eli Women Rb9x Crimson

price1 200,-
 • Luftig, stilig og minimalistisk fritidssko til dame
 • Perfekt for lange gåturer og hverdagsliv om sommeren
 • Maskinert mesh i overdelen holder føttene svale på varme sommerdager
Velg størrelse
Produktbeskrivelse

Ved å kombinere luftigheten til en sportssandal med den avslappede stilen til en fritidssko er Eli perfekt for lange gåturer og hverdagsliv om sommeren. Maskinert mesh i overdelen holder føttene svale på varme sommerdager og ergonomisk formet lest, skum med minne i fotsengen og en mellomsåle med god «rulle» gir overlegen fothelse. Godt dempet BUGforce mellomsåle resulterer i en myk landing og omtrent 50% bedre energiretur enn en standard EVA mellomsåle. Elastisk snor i stedet for vanlig lisse gjør skoen enkel å ta på og av. RB9X® yttersåle gir grep på rolige søndagsturer og rusleturer i byen.

Icebug RB9X: De egenskapene som den nye gummiblandingen RB9X har er perfekte når du går eller løper på for eksempel våte klipper. Er du på jakt etter noe som kan holde deg på føttene på vei ned til og opp fra vannet i en swimrun-konkurranse, er det RB9X du skal ha. Denne gripegummien går heller ikke på kompromiss med slitestyrken, den matcher den anbefalte standarden for asfaltsko! 

 • RB9X® yttersåle
 • BUGforce mellomsåle
 • Luftig og komfortabel overdel
 • Bred lest
 • Piggfri
 • Overdel: 100% resirkulert og solution dyed polyester
 • Fór: bluesign® 100% resirkulert og solution dyed PET polyester
 • Innersåle: Uttakbar Ortholite Hybrid innleggsåle, fôret med bluesign® 100% resirkulert og solution dyed polyester
 • Mellomsåle: Lightweight EVA med 20% BloomFoam
Tilleggsinformasjon
Modellnr.F88016-0
ModellnavnEli W RB9X
FargekodeGranite
VaremerkeIcebug
Tilpasset brukerDame

Beste bruksområder

 • Hverdag og aktiv livsstil
Bærekraft

1% for the planet

Denne merkevaren har forpliktet seg til å donere 1% av sin årlige omsetning til en kjent miljøvernorganisasjon. Så når du velger et produkt fra Urberg tar du også et aktivt valg for å bevare vår fantastiske planet.

Produktomtaler
(1)
0
Spørsmål og svar
Varemerke

Icebug ble grunnlagt i Gøteborg i 2001 og er i dag verdens ledende produsent av sko med godt grep på snø og is.  Icebug er mest kjent for sine piggsko med den patenterte teknologien Bugrip, en unik teknologi som gir markedets beste kombinasjon av grep og komfort.  Icebug leverer i dag sko i mange forskjellige segmenter, bla løpesko for både asfalt, sti og is samt orienterings sko til de proffe utøverne.  Du finner også daglig sko, både for Hiking og Lifestyle, både til sommer og vinterbruk. Felles for alle modellene er at de har godt grep.

Utover å lage sko med verdens beste grep er Icebug en stor pådriver for å gjøre skoindustrien mere miljøvennlig.  Icebug ble verdens første klimapositive sko produsent, noe som innebærer at man kompenserer for mer karbondioksid en man slipper ut.  Med andre ord – vi påvirker klimaet i verden positivt når vi selger en Icebug sko.

Icebug – Safe grip, free mind

 

Ser mer fra Icebug
Størrelsesguide

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet