-30% på alt* av turutstyr!😱 Kode: UTSTYR

Icebug Insoles Comfort High Charcoal Icebug
Icebug
FS181223

Icebug Insoles Comfort High Charcoal

price499,-
 • Innleggssåle for en personlig tilpasset sko, øke komforten eller minske risikoen for skader
 • Passer alle som står, går, løper eller hopper
 • Comfort er 5 mm tykk
Icebug Insoles Comfort High Charcoal
518208
Icebug
305-2580
305-2580
Velg størrelse
 • Fri frakt over 1000,- Fri frakt over 1000,-
 • 100 dagers åpent kjøp og fri retur 100 dagers åpent kjøp og fri retur
 • Lynrask levering Lynrask levering
Produktbeskrivelse

Icebug sine innleggsåler finnes i tre ulike fotbuehøyder og 10 forskjellige størrelser for at du enkelt skal finne rett størrelse til din fot. Medium er den mest vanlige, så om du ikke vet om du har en høy eller lav fotbue er det mest sannsynlig denne du skal ha.

Sålene Comfort og Slim har samme form, men ulik tykkelse. Valget bestemmes av hvor mye plass det finnes innvendig i skoen og om skoen har en uttagbar innleggssåle.  Om dette finnes så er oftest Comfort den som har best komfort og demping. Slim kan også brukes i sko uten uttagbar innleggssåle.

Innleggssålene passer for alle som står, går, løper eller hopper og som vil ha en personlig tilpasset sko, øke komforten eller minske risikoen for skader. Du får en dynamisk støtte som er tilpasset fotbuen din som også korrigerer feilstillinger, avlaster foten og minsker maks belastningen, samtidig som foten kan beholde sitt naturlige bevegelsesmønster slik at musklene får arbeide som de skal.  Sålene gir en behageligere hverdag samtidig som du minsker risikoen for skader.

 • Forfotstøtte - Pelott: Pelottens dynamiske forfotstøtte for den fremre fotbuen gjør at foten ikke blir så fort trøtt og sliten samtidig som den motvirker kollaps, noe som for eksempel kan føre til at nerver kan komme i klem
 • Dynamisk fotbuestøtte: En dynamisk langsgående fotbuestøtte hjelper til med å opprettholde foten sin naturlige form. Dette gjør at du avlaster ved hælsmerter (Plantar Fascitt) og minsker risikoen for hælspore og skadelig overpronasjon. Noe som kan føre til smertefulle belastningsskader
 • Støtdemping: Koppeformen i hælen samler hælputen under hælen samtidig som den gir ekstra demping. Hælputen er fotens naturlige støtdemper
 • Comfort er 5 mm tykk, Slim er 2 mm
 • Pelotten skal være i tomrommet rett bak den fremre tåballen
Tilleggsinformasjon
Modellnr.518208
ModellnavnInsoles Comfort High
FargekodeCharcoal
VaremerkeIcebug
Tilpasset brukerUnisex

Beste bruksområder

 • Hverdag og aktiv livsstil
 • Løp og trening
Bærekraft

1% for the Planet

1% for the Planet er en internasjonal organisasjon som ble grunnlagt i 2002. Medlemmene forplikter seg til å donere minst én prosent av omsetningen til miljøfremmende virksomhet. Medlemmer kan velge hvilken virksomhet de ønsker at donere til på en kvalitetskontrollert liste. Det er også medlemmene som nominerer nye virksomheter til organisasjonen. Det vanligste er at bedrifter/merkevarer er medlemmer, og derfor får alle produkter som tilhører merkevaren som er medlem av 1% for the Planet tilsvarende filter verdi under filteret “Bærekraft”.

Produktomtaler
(0)
Produktet har ingen produktomtaler
0
Spørsmål og svar
Varemerke

Icebug ble grunnlagt i Gøteborg i 2001 og er i dag verdens ledende produsent av sko med godt grep på snø og is.  Icebug er mest kjent for sine piggsko med den patenterte teknologien Bugrip, en unik teknologi som gir markedets beste kombinasjon av grep og komfort.  Icebug leverer i dag sko i mange forskjellige segmenter, bla løpesko for både asfalt, sti og is samt orienterings sko til de proffe utøverne.  Du finner også daglig sko, både for Hiking og Lifestyle, både til sommer og vinterbruk. Felles for alle modellene er at de har godt grep.

Utover å lage sko med verdens beste grep er Icebug en stor pådriver for å gjøre skoindustrien mere miljøvennlig.  Icebug ble verdens første klimapositive sko produsent, noe som innebærer at man kompenserer for mer karbondioksid en man slipper ut.  Med andre ord – vi påvirker klimaet i verden positivt når vi selger en Icebug sko.

Icebug – Safe grip, free mind

 

Ser mer fra Icebug
Størrelsesguide

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet